за организацията, за избора на маршрута и за това, че се беше разбрал с Шефа да не вали много.
 за организацията, за избора на маршрута и за това, че се беше разбрал с Шефа да не вали много.

Дайте ми адресче, ще ги пратя по ЕКОНТ.
 Дайте ми адресче, ще ги пратя по ЕКОНТ. 

Очаквам следващото каране из региона - дано не е догодина
 Очаквам следващото каране из региона - дано не е догодина  .
 .

taurus13 написа:Очаквам следващото каране из региона - дано не е догодина.

taurus13 написа:... Очаквам следващото каране из региона - дано не е догодина.
 ) е пролетна и есенна Хисариада. Имах идея да направим и зимна, но тази година нещо не успях да намеря подходящо време и пролетта дойде. Лятото по тези надморски височини е доста жежко и има по-привлекателни места за каране (което не ми пречи да карам тук де).
) е пролетна и есенна Хисариада. Имах идея да направим и зимна, но тази година нещо не успях да намеря подходящо време и пролетта дойде. Лятото по тези надморски височини е доста жежко и има по-привлекателни места за каране (което не ми пречи да карам тук де).
taurus13 написа:Благодаря за карането и компанията.Очаквам следващото каране из региона - дано не е догодина
.

Както и на пича, който ми да даде помпа и вътрешна гума.
 Както и на пича, който ми да даде помпа и вътрешна гума.   И разбира се на цялата компания в която се движехме. Ще кача снимки като ми остане повечко време.
 И разбира се на цялата компания в която се движехме. Ще кача снимки като ми остане повечко време.
 ето няколко и от мен.
  ето няколко и от мен.

taurus13 написа:Като сме тръгнали да пускаме снимки със закъснение...ето няколко и от мен.

, пък следващия път не се срамувайте, пускайте ги овреме
, пък следващия път не се срамувайте, пускайте ги овреме  !
!

. За доказателство - Васко доведе една група от 10-тина човека преди две седмици и направихме планирания за есента маршрут
. За доказателство - Васко доведе една група от 10-тина човека преди две седмици и направихме планирания за есента маршрут  .  Жегите не ни уплашиха, защото по него има уникални сенчести дерета, където, ако се задържиш повече от 15 мин., може да настинеш и в най-голямата жега
.  Жегите не ни уплашиха, защото по него има уникални сенчести дерета, където, ако се задържиш повече от 15 мин., може да настинеш и в най-голямата жега  .
. Междувременно, всички желаещи да тренират, са добре дошли - басейните са пълни, баирите са налице, минералната вода и тя не е пресекнала ...
 Междувременно, всички желаещи да тренират, са добре дошли - басейните са пълни, баирите са налице, минералната вода и тя не е пресекнала ...

Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта