Antares написа:to be continued
azze написа:успях да си представя доста детайлно тази храчка "с размерите на средноголяма дървесна жаба".
Sasho_snegorina написа:Реших да прочета първата част от жалкия опит за създаване на нещо свястно... явно вие, хора си имате някви много извратени критерии за оценяване на творби... Сега разбирам защо плюете по разказа, публикуван от мен, защото не е написан с такива цинични изрази и "похвати", съчетани с толкова вулгарни думи.
Antares написа:to be or not to be continued
От този момент спрях да чета, щото се превивам от смяхvenci95 написа:простотйййй
БУАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАvenci95 написа:интилигентен
Antares написа:От този момент спрях да чета, щото се превивам от смяхvenci95 написа:простотйййй
О не! Има още!БУАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАvenci95 написа:интилигентен
пИчелиш!
---------------
Ако ми остане време на работата - ще опиша срещата с "Дърдонките"... А т'ва определено ще го кача и в e-bane.net ^^
Rayko написа:"Боби Риска и Стамат Дриска - направете паралел между двата титана, носещи в душите си непреходни човешки ценности и възвишеност"
Може би, това ще бъде темата на зрелостния изпит по литература тази пролет.
...инжИнер ...значи запорожецА е ...
Въпреки възрастта си, той не бе напуснал
без да му обръща внимание, попита Дриска
сЪС резолюция
от която ти се втечняваше ушната кал, бяха проблемА, а фактА, че пушеше
От там му дойде и прякорА
вятърА в сплъстените му коси... изпепеляващиЯ вкус
...болката и кънтежА в главата му да спрат
Олио "Калиакра"
никога не_виждала
?Admin написа:сЪС резолюция
fastera2 написа:Имаш грешка във заглавието.Цял ден се чудя дали да я кажа.Според мен трябва да е "неговияТ".
П.П Извинявай,но после се сърдим като ни рисуват като "тоалетна чиния"...Всеки да поразмишлява сам за себе си.
hitar_potter написа:fastera2 написа:Имаш грешка във заглавието.Цял ден се чудя дали да я кажа.Според мен трябва да е "неговияТ".
П.П Извинявай,но после се сърдим като ни рисуват като "тоалетна чиния"...Всеки да поразмишлява сам за себе си.
Историята на един велосипед и неговия собственик.
„Историята на <кого>?“ - На собственика,
а не „Историята на <кой>?“
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта