[offoptic]
[quote="bodom"]
@bikerider
не съм чел законите, но нали като сключваш договор с мобилен оператор ти ксерокопират личната карта ? и това ли се явява незаконно ? (не се заяждам просто се сетих за този случай и питам)
[/quote]
да.
@TheUFO: всички тези сноуборд магазини и подобни също го правят незаконно. Незнанието на закона не е оправдание. Има начини да се застраховат.
А колко работа имам и колко нямам, не е по принцип твоя работа, но понеже съм добронамерен, ще ти кажа - днес съм в отпуск. Доволен ли си?
Явно нямаш опит с умствен труд в офис, за да говориш тия глупости. После аз съм бил професор по всичкология.
Да забелязваш мълчанието на Батмана по въпроса за личните данни на хората? Поне да ме беше опровергал, че няма да използва личните данни на хората за комерсиални (=користни) цели. Щото за мен мълчанието му е красноречиво. Не съм конфликтна личност по принцип (който ме познава в личен план може да потвърди), но не съм и мълчалива скатавка, така че си казвам мнението, щото имам достойнство, а ясно прозирам тънките намерения на batman и АПКБ, който/които и да стоят зад нея. Истинския отговор на въпрос номер 3 на NovemberCharlie e следния - да, има връзка между АПКБ и Коратек и тя се казва Батман. На всички нормални езици това се нарича конфликт на интереси. На въпроса ти защо се обръщам към него - ами просто е - АПКБ е абстракция, затова се обръщам към човека, който говори тук от нейно име.
Според мен има две положения: или batman не е У ред и тенденциозно асоциира представителството на Коратек с АПКБ (виж му първия пост) или аз съм прав. И двата случая ме задоволяват. Ако виждаш трети посочи такъв.
А относно Иречек... много е удобен, ама не ме оборваш по никакъв начин, напротив - само ме подкрепяш. Та давай, плюй още по мен, сам си обезсилваш глупостите. Самото ти цитиране на Иречек е точно това, което той е критикувал.
Виждаш ли от къде тръгна всичко и докъде стигна? Нарочно нито дума не постнах в първия си пост. Но лайната не закъсняха да завалят по мой адрес. Така че мисля, че си сбъркал адресата на цитата.
Edit: btw, правиш ли разлика между наем (не "рент" - говори на български, Българино) и пробно каране?
[/offoptic]