Dissent-a е лайно! Не става за нищо тая гума както и да я гледаш. Много е дебела - едвам се вкарва в шината, но пък няма пукане. Гумата е с дурометър 50а, тъй че според мен е правена за задна, но и отзад не държи въобще.
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС! Mоля, да ми пишат само наистина заинтересовани хора! Линк към по-големите внесени части до момента.
Имам WTB-то но 2.5 варианта. Въртял съм я и отпред и отзад. Лично на мен гумата много ми харесва. Имам чувството, че на сухо гумата държи повече от Невегал (като предна), но на кално (лепкава кал) се пълни за отрицателно време. Силата и е във сухо/влажно време . Минион не съм карал (поне за дълго време, за да дам обективно мнение) , а хай ролера мисля, че е отвратителна гума (поне за мен). Един приятел караше с Десент и споделям мнението, че е гума за сухо време. Определено от изброените гуми препоръчвам WeirWouf-a.
did написа:Сега видях - всъщност желязното е пластмасово, но направено от алуминий.
И аз съм с подобна дилема. Wtb-то примерно за задна, но за предна може би това http://www.bikescenter-bg.com/index.php ... 298&lang=2 Дайте съвет. В момента съм с MAXXIS MINION-F предна и конти DIGGA задна но се износиха .Кризата ме е хванала и трябва да свия бюджета за гуми.Ако нямате друго предложение за гуми поне дайте коментар относно поведението на BLUE GROOVE.За Dissent-a разбрах "Не става за нищо тая гума както и да я гледаш " или "Лично на мен гумата много ми харесва. Имам чувството, че на сухо гумата държи повече от Невегал" Благодаря предварително.
Може и Scott Charger(в скота на бул.България е 35лв).Един приятел я кара като предна и задна и държи от кално до сухо.Единствения й проблем е че се напука през зимата, но не беше нищо фатално.
Здравей аз ти препоръчвам tioga blue dragon преди карах с такава отзад много е мека и бързо я изпилих и то от гъзария но за отпред ще ти дойде идеално вземи си няма да съжеляваш гумата държи и на кал при мен даржеше поне преди да и стопя граифера самоче не мога да намеря 2.3 кевларен борд много беше лека и лесна за махане което е + понякога или си поръчай един дисент 9 паунда е в http://www.chainreactioncycles.com/ направи обща поръчка и аре имаш яка гума