VOLATGE написа:Бих ти препоръчал YZ 2 размер L или XL но когато взех моя бе6е последният и ще зареждат с новите модели на4алото на Април по4акаи дотогава и си избери Voltage от новия каталог 2011![]()
Поздрави
kojota написа:Само заради виртуалната слава на рамката на Скот-а ли му го препоръчвате. Мисля , че е видно , че крос-а е по доброто от всички тези колела като окомплектовка-цена . Но вие си знаете , че крос са гадни и си държити сляпо на това !
Според мен крос- а е перфектен , щом си начинаещ ще караш XC - 100% - ако ти допадне ще почнеш да караш малко по агресивно XC - и тогава вече ще можеш да решиш какво искаш да караш и какво колело с какви компоненти ще могат да ти позволят да караш това което искаш .
Поздрави !
wowxp написа:Значи въпроса е YZ 2 Voltage или Cross Ridge
VOLATGE написа:никаква виртуална слава имам волтиж и го препоръ4вам от ли4ен опит![]()
VOLATGE написа:cLIMERA е по тежък.....едвали ще използва тази вилkа много време +1 voltage
wowxp написа:Малко вероятно ще е да сменям някакви части по колелото което ще купя, просто, ако ми хареса този вид спорт по-нататък ще си купя по-хубаво колело. Аз съм от хората които не обичат да пипат под капака. Искам колелото да е със сравнително добри части за парите си, дори и да е невъзможен "ъпгрейд" в бъдеще.
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта