i love bikes написа:Това е някаква грешка. Снимката не отговаря на спецификацията на рамката. :Д
DEMON BOY 13 написа:i love bikes написа:Това е някаква грешка. Снимката не отговаря на спецификацията на рамката. :Д
Може още да неса сложили реална снимка на рамката но е факт,че вече се продава,защото по-долу са дали и инфото за нея.
hitar_potar написа:DEMON BOY 13 написа:i love bikes написа:Това е някаква грешка. Снимката не отговаря на спецификацията на рамката. :Д
Може още да неса сложили реална снимка на рамката но е факт,че вече се продава,защото по-долу са дали и инфото за нея.
Да бе, щото пък не може да е сложена правилната снимка и да е объркано описанието, нали? Айде помисли малко преди да къкаш неконтролируемо из темата!Новата рамка се очаква през лятото и цената съвсем няма да е такава мижава.
PRobably написа:Толкова ли е трудно да се сетите,че това си е стария DHX,просто ще се продава и през 2011.Новата рамка ще е съвсем друга,със съвсем друго име.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.

taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
psixopat написа:Нормалните марки си показаха моделите за 2011 още през септември, октомври 2010
Стига си се хабил не го ли виждаш, че е на 13 години На мен ми е интересно, че в каталога за 2011 няма ХС3
tisho написа:Стига си се хабил не го ли виждаш, че е на 13 години На мен ми е интересно, че в каталога за 2011 няма ХС3
Няма даже и HT 3
Joker_Here написа:И какво?Рамката им за "ДХ" ще я покажат началото на сезона,така ли?
did написа:Joker_Here написа:И какво?Рамката им за "ДХ" ще я покажат началото на сезона,така ли?
Кой сезон?

MacLeod написа:Сайта на рам 2011 вече официално е на линия. Интересно за ht2 пише че е за дискове и в - брейк, пък на снимката не се виждат пивоти за в - брейк: http://www.ram-bikes.com/ht_two.php
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта