Gasolin написа:Ще излиза - има трейлър с доста кадри вече. Кроникълс Уолвъриин си излезе преди бая време, също много добър...
Я ако обичаш дай 1 линкче да го видя, че ми е интересно - никъде не мога да го намеря.

Gasolin написа:Ще излиза - има трейлър с доста кадри вече. Кроникълс Уолвъриин си излезе преди бая време, също много добър...
hitar_potar написа:Gasolin написа:Ще излиза - има трейлър с доста кадри вече. Кроникълс Уолвъриин си излезе преди бая време, също много добър...
Я ако обичаш дай 1 линкче да го видя, че ми е интересно - никъде не мога да го намеря.
WhiteBeasT написа:Имам едно тъпо въпросче. Искам да попитам Шока постоянно ми е мек и след всеки скок бие Bottum Out може ли да му стане нещо на шока или на рамката (
)
! Шока е Fox Van R 222 mm със пружина 450 lbs тежа 73 кила
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
psixopat написа:Каква е вилката на тоя НОМАД http://www.roadfly.com/new-cars/wp-cont ... e-rack.jpg
Виждам, че е "обърната", ама не прилича на Маниту.
SeSSion написа:Dorado- то не е ли "обърнато".
azze написа:Някой случайно да знае какво е положението по пътеката между Бояна и Тихия кът?Много ли е разкаляна?
maxvolume написа:Ей.. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
lorda1 написа:А аз да попитам-щом седалковата тръба на рамка Drag climber е с диаметър 27,2 мм, значи ли, че е за колче с диаметър 25,4?
lorda1 написа:Защо тогава със старото колче нямах проблеми-влизаше идеално, само че горе му се развали механизма за стягането на релсите.Взех си ново колче 27.2 и адски трудно го вдигам и свалям.Цялото е яко издрано с драскотини някъде 1мм дълбоки..Пробах да го смажа-пръснах обилно количество MOTIP и пак няма ефект.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:Ами примерно е възможно, тръбата ти да се е свила с времето!!!! Нормално, когато не ползваш правилните размери.. после реви и разправяй как рамката, в която до скоро си слагал 25.4 колче не иска да влезе 27.2
crossenduro2 написа:Kiikes написа:Какви настройки има Боксер Рейс 2006 ?
Ребаунд...
ZDeight написа:Ако поръчам да ми доставят джърси на Scott (джърсито е Scott Gambler 250 Series Jersey) в Scott магазина , ще могат ли , защото го няма в България?
ZDeight написа:ZDeight написа:Ако поръчам да ми доставят джърси на Scott (джърсито е Scott Gambler 250 Series Jersey) в Scott магазина , ще могат ли , защото го няма в България?
boriss13 написа:Що заключиха темата с емотиконите?
PRobably написа:Може би зареди коментари като този- http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.p ... 60#p729998
boriss13 написа:И сега децата къде ще си играят?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта