Белият скот е моя, синия климбер

Ако някой от вас ни е видял днес там да се обажда

despite написа:Като видях енергийните напитки и се сетих за следната новина:
http://www.varnanews.com/index.php?opti ... &Itemid=91
Лично аз не мога да си обясня присъствието им на снимките, а още по-малко разбирам смисъла от употребата им.
maxvolume написа:Ей.. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
zaspalankoto написа:На 15 съм и who the fuck ще си земе енергиини бонбони с неясен произход на марка със склад и завод в някое селце... Поне Monster е известна марка енергиини напитки... И най-много да се надуеш от него и да се оригваш20 минути след това..
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
the7one написа:Монстъра е вреден, но един път в седмицата няма проблеми. Все пак темата не е точно за монстъра.![]()
![]()
azze написа:Освен това в случая с бонбоните не става въпрос за страничен ефект,а за предозиране.Преди година сигурно си бях взел такива бонбони и всъщност съм използвал само един от тях,пакета още се търкаля наляво-надясно.Мога да потвърдя,че има по-силен ефект от зелен Монстър и едва ли е по-голям боклук (едва ли е и по-малък боклук).От известно време като карам си нося малко шише (0.5 л.) с вода с мед и ме освежава повече от Монстър,да не говорим колко по-полезно е.Вярно,не е гъзарско,защото има цвят на пикня и не е в кенче,но какво да се прави...
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта