Stara Zagora DH Team

В този форум публикувайте теми от следните видове:
1) Връзки и коментари за видеоматериали (клипове, пълнометражни филми и т.н.), свързани с колоезденето.
2) Теми, в които основната идея е да се пускат снимки с някаква определена тематика.
3) Теми, в които хората показват новите си велосипеди и компоненти, получават поздравления за тях и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 700 / 5

Re: Stara Zagora DH Team

Мнениеот Top4o » Нед Апр 03, 2011 9:58 pm

arney написа:Ей не ви ли писна да серете в темите на хората бе , като няма какво да кажеш си мълчи. Не стига че са се потрудили да направят клипа ми тука всичките все по-добре карате незнам си що .. направи ти клип тогава ,аз съм сигурен че 2 кадъра няма да вържеш като хората. А до това кой ще изядеш и кой не - 24 юни Боровец върви там се надъхвай ми не се прави на мъж по форумите. :offtopic:

:agree: :agree: Изображение
К'ва зодия си уа? - Венци, ааа везни де :D:D:D
Top4o

Рейтинг: 1131

Мнениеот hamak » Нед Апр 03, 2011 11:21 pm

crossenduro2 написа:Истината е, че освен Николай, другите са само позьори с колела за по няколко хилядарки. Сигурен съм, че и аз ще ви изям мекиците, ако се спусна там! Клипа е супер обаче ! :beer:

Предлагам да не обсъждаш хора, които съм сигурен, че дори и бегло не познаваш що се отнася до "позьорщина". Очеизвадно е, че има много какво да се желае и от каране и видеомонтаж. Все пак всеки трябва да тръгне от някъде, но колкото и да те удовлетворен от строеното всичко може да бъде потъпкано от дозина подобни коментари. Не всеки може от раз да изкара супер каране съпътсвано с брилянтен монтаж. Предполагам идеята на клипа е да се покаже едно трасе, върху което е хвърлено доста труд и хората си правят кефа на него било то бързо или бавно. В абсолютно всяка тема, в която някой решава да сподели някакво видео или нещо от сорта следва море от негативни коментари в повечето случаи. Всеки говори нека подкрепим спорта, нека това, нека онова... а реално в самото "ядро", ако мога така да го нарека на организацията ( форумът ) всеки си умира да оплюва труда на другите. И имам чуството, че ако всичките усилия похабени от хората в негативизъм се насочат в каране, то дори и в световната купа няма да успеят да им се опрат. В крайна сметка не е ли по-важно колко караш ти самият, от колкото някой друг? Тонът на изказване е абсолютно умерен, без никакви лоши мисли и намерения.

arney написа:Ей не ви ли писна да серете в темите на хората бе , като няма какво да кажеш си мълчи. Не стига че са се потрудили да направят клипа ми тука всичките все по-добре карате незнам си що .. направи ти клип тогава ,аз съм сигурен че 2 кадъра няма да вържеш като хората. А до това кой ще изядеш и кой не - 24 юни Боровец върви там се надъхвай ми не се прави на мъж по форумите. :offtopic:

:agree:

Поздрави,
Иван
Последна промяна hamak на Нед Апр 03, 2011 11:24 pm, променена общо 1 път
Ако не живееш на ръба , то заемаш твърде много място... !
Аватар
hamak

Рейтинг: 1323

Мнениеот Geronimo » Нед Апр 03, 2011 11:24 pm

Хубаво е да има критика за да се разбере кое трябва да се промени, но така както я карате само демотивирате хората да направят следващ клип и да го споделят.
Монтажа на клипа не е нищо особено, но поне става за гледане нали? Постарали са се, качеството също е на ниво. Има клипове, които са пълна скръб от тази гледна точка.
Относно карачите... Да, няма спор, Nikolay радва като го гледаш, заслужава по-хард екипировка за това каране. NisAnZ - готин екип :D :agree: . А Hamaka може би е новак, има типичния "тик" да пуска крак там където няма нужда.
Имате добър терен, може да изградите още по-интересни трасета. Браво момчета, поздравления за усилията, обаче за следващия клип - повече каране!
Аватар
Geronimo

Рейтинг: 1683

Мнениеот PowerSlide » Пон Апр 04, 2011 3:54 am

arney написа:Ей не ви ли писна да серете в темите на хората бе

Не и докато продължават да пускат мизерни видеоматериали в темата "РАДОСТ за окото" (не Гадост). Щом има наглостта да ми сере в окото, аз ще му сера в темата :agree:
nisanz написа: не може да очакваш професионална обработка и материал като ние сме няколко мераклии в карането, снимането не е наша област

Личи ви.
Когато се постараеш да редактираш предварително клипчето, тогава да поствай. Иначе има сайтове за видеобоклуци :peace:
:popcorn:
Geronimo написа:Хубаво е да има критика за да се разбере кое трябва да се промени

Абсолютно!
Обаче отказвам да повтарям едно и също постоянно. :evil:
Аватар
PowerSlide

Рейтинг: 1995

Мнениеот nisanz » Пон Апр 04, 2011 9:30 am

@PowerSlide
Понеже не те познавам, не знам къв си спец по карането и колко можеш да боравиш с заснемане и обработка... покажи ми, че да ми дойде просветлението та да знам към какво по-добро да се стремя :shooter:
nisanz

Рейтинг: 1133

Мнениеот nisanz » Пон Апр 04, 2011 9:39 am

И... аз не се дразня от негативните ви коментари напротив, стремя се да карам по-добре, мерси !
nisanz

Мнениеот PRobably » Пон Апр 04, 2011 10:25 am

PowerSlide написа:
arney написа:Ей не ви ли писна да серете в темите на хората бе

Не и докато продължават да пускат мизерни видеоматериали в темата "РАДОСТ за окото" (не Гадост). Щом има наглостта да ми сере в окото, аз ще му сера в темата :agree:
nisanz написа: не може да очакваш професионална обработка и материал като ние сме няколко мераклии в карането, снимането не е наша област

Личи ви.
Когато се постараеш да редактираш предварително клипчето, тогава да поствай. Иначе има сайтове за видеобоклуци :peace:
:popcorn:
Geronimo написа:Хубаво е да има критика за да се разбере кое трябва да се промени

Абсолютно!
Обаче отказвам да повтарям едно и също постоянно. :evil:

Абе човек поне ти беше нормален по едно време,к'во стана и ти ли се присъедини към хейтърския отбор на форума? :D
Не можеш да очакваш клип направен от 3ма човека,които не са професионалисти да е перфектен,може да не е такъв,но със сигурност не е ''мизерен видеоматериал''.Няма лошо момчетата да пускат по някое видео от време на време,мен лично ми беше приятно да го изгледам,предполагам и на много други,на теб като не ти харесва не го гледай и пропусни постването на ненужно тъп коментар. :peace: Градивна критика е хубаво да има,но критикита от тоя тип е безумно тъпа и безмислена,най-малкото защото не сме видели ти какво можеш в карането и в правенето на клипове. :)
"Don't let your mind bully your body into believing it must carry the burden of its worries."
Аватар
PRobably

Рейтинг: 1657

Мнениеот gesh0898 » Пон Апр 04, 2011 11:20 am

Момчета, на мен пък много ми хареса! Вслушвайте се в съветите на по-опитните (макар по-опитните да плюят по вас, извлечете нещо от критиката им) .
ПП: Хората са намерили камера със супер качество, имат си трасе, един кара супер, другите карат по-бавно, но все пак полагат усилия. Какво не му е наред? Вярно, фотографът обръща тук-таме камерата, но нищо по-сериозно. Музиката е съчетана с клипа. Защо, аджеба, трябва да бъде наричано клипчето 'мизерен видеоматериал'? Ако се разровите из раздела, ще видите какво е 'сране върху очите'.
ТАЙНАТА
Никога не излизаш с намерение да паднеш, затова винаги слагай каска.
Аватар
gesh0898

Рейтинг: 1278

Мнениеот gilb » Пон Апр 04, 2011 1:28 pm

Мен пък ме радват и клипа и момчетата..навсякъде все големи прота се навъдиха и забравиха за простичкото удоволствие да практикуваш спорта който харесваш,както и желанието да споделиш радостта си чрез видео материалче :dontknow:

Здраве да е ;)
:turtle:
Аватар
gilb

Рейтинг: 1841

Мнениеот natalito » Пон Апр 04, 2011 3:23 pm

spruld0g написа:Този с DHX-a да земе да понаучи трасето, че е доста бавничък.

Земи ти - 14 акра . . .
Трасето е с добра видимост. Опитен карач и на първо спускане ще мине по-бързо.
PRobably написа:Готин клип,пича с челадинката и ht2 разцепва!
п.п гледах го пак и пак супер много се изкефих на пича с твърдака.@nisanz дай му гамблерчето за едно спускане да се види наистина какво може. :)

По-скоро той трябва да им даде твърдака ;)

Дерзайте и късмет! :agree:
"I say the sunshine will blow my mind and the wind blow my brain" - BA

Изображение
Аватар
natalito

Рейтинг: 2000

Мнениеот nisanz » Пон Апр 04, 2011 4:26 pm

Трасето е с добра видимост. Опитен карач и на първо спускане ще мине по-бързо.

Да бе...това не е вярно ! Ако кара на първо спускане без да е виждал трасето на живо и се стреми да кара бързо ти гарантирам поне 2 сериозни падания, че може и нагоре да са :fight:
ПП: Трасето никак не е с добра видимост, изключение на места.
nisanz

Мнениеот did » Пон Апр 04, 2011 4:36 pm

Интересно клипче. Показва защо на децата не трябва да им се купуват меки рамки, преди да се научат да карат. Двамката с мекиците нямат шанс някога да станат добри карачи, ако продължават да карат велосипеди, които постоянно прощават десетките им грешки.

и... , момчета, какво е това гръмко заглавие "Stara Zagora DH Team", че и в pinkbike сте го качили? Не сте никакъв DH тим, а само група начинаещи, които сега се учат да карат и снимат. При такова претенциозно представяне, няма как да не подразните с показаното в клипа. Давайте го по-скромно и се самооценявайте реалистично!

и... хубаво ще е да спрете да се наричате "Stara Zagora DH Team". Никой не ви е дал правото, да се представяте от името на града.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот lusi5001 » Пон Апр 04, 2011 4:41 pm

Top4o написа:

:agree: :agree: Изображение

пръц :rofl:
Клипа е як :popcorn:
Много искам нова рамка ! ...
Аватар
lusi5001

Рейтинг: 872

Мнениеот nisanz » Пон Апр 04, 2011 5:09 pm

did написа:Интересно клипче. Показва защо на децата не трябва да им се купуват меки рамки, преди да се научат да карат. Двамката с мекиците нямат шанс някога да станат добри карачи, ако продължават да карат велосипеди, които постоянно прощават десетките им грешки.

и... , момчета, какво е това гръмко заглавие "Stara Zagora DH Team", че и в pinkbike сте го качили? Не сте никакъв DH тим, а само група начинаещи, които сега се учат да карат и снимат. При такова претенциозно представяне, няма как да не подразните с показаното в клипа. Давайте го по-скромно и се самооценявайте реалистично!

и... хубаво ще е да спрете да се наричате "Stara Zagora DH Team". Никой не ви е дал правото, да се представяте от името на града.

От написаното мога да разбера, че явно (80%) си столичанин, това че при вас има най-малко 200 човека които спускат сериозно не значи, че при нас е същото. Така съм го нарекал видеото, защото това сме едни от най така запалените по този стил каране и се броим на пръсти. DH Team ... от един добър спускач само отбор не съм чувал да има, а какво пречи да се наричаме така и пак да се развиваме ? Твърдак аз лично съм карал 2 години, не съм се стремял да ставам състезател, взел съм си меко, не за да ходя по състезания и да се правя на голям, правя го за кеф! Всеки живее с мисълта, че ако другия има хубаво значи е голям карач незнам си кво много кара и е велик по състезанията, защо ? Трябва ли да станеш състезател като си купиш мощна кола ? Живота е един и трябва да се живее колкото може по-добре.
nisanz

Мнениеот did » Пон Апр 04, 2011 5:16 pm

Лелеее, колко са ти омотани представите :crap:

В Стара Загора има много хора, които карат по-добре от вас. От уважение към тях е добре да не се кичите с името на града. Измислете си друго име на "отбора".
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот nisanz » Пон Апр 04, 2011 5:25 pm

В Стара Загора има много хора, които карат по-добре от вас. От уважение към тях е добре да не се кичите с името на града.

Това, че някой сложил тениска на monster energy моментално ли ще тръгнеш да му казваш "Сваляй бързо, смешник, не ставаш за нищо, кой ти е дал тая тениска".Градът само може да се гордее, че ни има, нали знаеш, че ако не сме ние, малцината на пръсти броящи се, тоя град скоро може и да не го чуеш по новините както стана преди няколко дни, репортерите от БТВ бяха дошли да снимат, ако не си гледал да ти кажа, мен лично ме нямаше, но останалите са свършили добра работа. Недей ни сравнява със спускачите от другите градове, тук няма толкова голямо развитие нито места, а организацията е трагична. Може да има добри, но аз лично не ги виждам на фронта, а карам всеки почивен ден почти !
nisanz

Мнениеот elzi4ka13 » Пон Апр 04, 2011 5:28 pm

did написа:Интересно клипче. Показва защо на децата не трябва да им се купуват меки рамки, преди да се научат да карат. Двамката с мекиците нямат шанс някога да станат добри карачи, ако продължават да карат велосипеди, които постоянно прощават десетките им грешки.

+1 Въпреки, че някои прекалиха с одумките. Междудругото did, доколкото чета под аватара му е от Пловдив. :D
elzi4ka13

Рейтинг: 1269

Мнениеот did » Пон Апр 04, 2011 6:50 pm

nisanz написа:Градът само може да се гордее, че ни има

От тази тема разбрахме поне едно - не ви липсва самочувствие :D
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот nisanz » Пон Апр 04, 2011 9:34 pm

did написа:
nisanz написа:Градът само може да се гордее, че ни има

От тази тема разбрахме поне едно - не ви липсва самочувствие :D

Смисълът няма стойност без останалата част от коментара ми ;) А такива като теб не са рядкост, напротив има ги в цяла България и вече съм свикнал да им слушам жалките думи :boggled:
nisanz

Мнениеот BONESHAKER » Пон Апр 04, 2011 10:07 pm

Много ме кефите сички дето спускате Нисанз ме кефи наи много с този гамблер и с тази екипировка. А този с рама спуска наи-добре. :beer:
BONESHAKER

Рейтинг: 1065

Мнениеот spkzzz » Пон Апр 04, 2011 10:22 pm

PowerSlide написа:
maverick4o написа:Човекът с бялата тениска е Николай.Той наистина има доста добре изградена техника и много добра линия на почти всички трасета у нас.Не знам дали има някои да го барне с твърдак :crazy:

Ми хубу :D Има национално първенство, нека се появи там.
Относно клипа - видеомонтажа е о-т-в-р-а-т-и-т-е-л-е-н :deal:

Относно заяждането без ясна причина - к-о-м-п-л-е-к-с-и.

Карал съм няколко пъти на това трасе и мога да кажа, че за дължината си е много добро.
spkzzz

Рейтинг: 1188

Мнениеот liblibiq1 » Пон Апр 04, 2011 10:49 pm

Мерси за критиката и позитивните коментари
А за държавния шампионат там сме :clap:
относно това как ще наречем видео създадено
от на не мисля че може да се успорва ... по
какъв то и дебилски начин да се прави :smash:

....все повече се убеждавам че форумът драстично се е променил...както и членовете в него
Поглед максимално напред. Не се гледат камъни, дупки, и дератата встрани от пътеката. Фокусът е съсредоточен върху правилната линия.
liblibiq1

Рейтинг: 1085

Мнениеот natalito » Пон Апр 04, 2011 10:55 pm

nisanz говорим за различни неща :agree:
Аз коментирах конкретен пост свързан с "научаването" на трасето.
По принцип липсата на техника на каране трудно може да бъде компенсирана с познаване на трасето.
:beer:
"I say the sunshine will blow my mind and the wind blow my brain" - BA

Изображение
Аватар
natalito

Мнениеот maxvolume » Вто Апр 05, 2011 11:28 pm

Ей "did".. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе. Не ви ли писна да измисляте кусури на всякаква тема - колелета / каране / видео обработка и т.н . Няколко дена се въздържах от коментар във тая тема ама ся ще кажа само няколко думи : да ви се изхвърля на злобарските вежди, клошари такива ! То на вас да ви пуснат Сам Хил на клип вие пак ще намерите недъг. Целия тоя форум е пропаднал с изключение на някои пичове които знаят как да коментират, а не да злобеят. То на човек да му мине мерака за каране и правене на клип като ви чете тъпите коментари.. Искам да почерпя всички които подкрепят видеото по една виртуална бира :beer: и да кажа две думи на всички ХЕЙТЪРИ и ЗЛОБАРИ: АЙ СИКТИР ! :flamethr: :sniper: :uzi: :shooter: ХЕЙТЪРИ И ЗЛОБАРИ ТУК :qright: :asshole:
maxvolume

Рейтинг: 1190

Мнениеот spruld0g » Сря Апр 06, 2011 1:29 am

maxvolume написа:Ей "did".. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе. Не ви ли писна да измисляте кусури на всякаква тема - колелета / каране / видео обработка и т.н . Няколко дена се въздържах от коментар във тая тема ама ся ще кажа само няколко думи : да ви се изхвърля на злобарските вежди, клошари такива ! То на вас да ви пуснат Сам Хил на клип вие пак ще намерите недъг. Целия тоя форум е пропаднал с изключение на някои пичове които знаят как да коментират, а не да злобеят. То на човек да му мине мерака за каране и правене на клип като ви чете тъпите коментари.. Искам да почерпя всички които подкрепят видеото по една виртуална бира :beer: и да кажа две думи на всички ХЕЙТЪРИ и ЗЛОБАРИ: АЙ СИКТИР ! :flamethr: :sniper: :uzi: :shooter: ХЕЙТЪРИ И ЗЛОБАРИ ТУК :qright: :asshole:

Хохооо :rofl:
Изображение
Изображение
Аватар
spruld0g

Рейтинг: 1166

Мнениеот crossenduro2 » Сря Апр 06, 2011 8:11 am

ЧЕСТИТО!!! :clap: :rofl:
Изображение
crossenduro2

Рейтинг: 1225

Мнениеот lorda1 » Сря Апр 06, 2011 9:50 am

crossenduro2 написа:ЧЕСТИТО!!! :clap: :rofl:

И от мен :clap:
maxvolume написа:Ей.. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
lorda1

Рейтинг: 1081

Мнениеот Tonkata1 » Сря Апр 06, 2011 9:59 am

АЕ SHUT THE FUCK UP ALL !!! Престанете сериозно и аз не се въздържам да чета ш*баните мнения на който и да било вече , особено на малките дрисльовци. И мисля че е крайно време Ozzie или някой друг модератор да се погрижи за темата :banghead:
Tonkata1

Мнениеот maxvolume » Сря Апр 06, 2011 11:01 am

Кво се кефите ве сополи. И да ме баннат от тоя форум ми е през оная работа. Аз квото исках да кажа си го казах и силно се надявам да сте се засегнали ! :asshole: :cussing:
maxvolume

Рейтинг: 1190

Мнениеот royalracing » Сря Апр 06, 2011 11:06 am

maxvolume написа:Кво се кефите ве сополи. И да ме баннат от тоя форум ми е през оная работа. Аз квото исках да кажа си го казах и силно се надявам да сте се засегнали ! :asshole: :cussing:
:agree: Но за жалост напразно се надяваш
I am SPECIALIZED
Аватар
royalracing

Рейтинг: 1180

ПредишнаСледваща

Назад към Радост за окото (видео и снимки)