Raffy написа:Тъй като не намерих тема или подобна на такава, каквато търся - искам да попитам има ли тема за катастрофи или кой как са го блъскали или какви са най-честите инциденти с велосипедисти. На мен ми се случи много лоша катастрофа. Жив съм, здрав съм и щом мога да напиша тази тема - съм благодарен, че не се случи най-лошото.
vvbiker написа:Гледахте ли Виена Еър Кинг вчера ?Ако някой не се е запознал даваха го на живо в пинкбайк.
war_shadow написа:Всичко трябва да е SRAM-ско.Моят въпрос е имам вилка sr suntour XCM V2 никога не е отваряна и като тръгна да дърпам нищо не става само си обира празния ход и не мога да я отлепя?!
maxvolume написа:Ей.. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
Jumpup написа:Коя от двете спирачки бихте ми препоръчали за задна на твърдак Formula Oro K18 vs. QUAD "DEUCE FR``. Ротора и при двете ще е 180мм.
CoOLeR2 написа:Имам цепка на рамка"Ontario" и искам да си заваря рамката. Къде за София бихте ме посъветвали да я занеса и колко приблизително ще струваЦепнатината е малка попринцип (горе на седалковата тръба е
)
Благодаря ви.![]()
![]()
clubb написа:гуми 2.25 нa ram HT 2 с вилка dart3 - по-оферта ли е от 2.1 и усеща ли се голяма разлика във въртенето![]()
Suspect написа:Има ли някаква разлика между лостчето на avid juicy 5 и на avid juicy 3.5?Интересува ме,понеже имам апарат avid code и искам да го комбинирам с лостче от juicy 5 или juicy 3.5.
Tonkata1 написа:clubb написа:гуми 2.25 нa ram HT 2 с вилка dart3 - по-оферта ли е от 2.1 и усеща ли се голяма разлика във въртенето![]()
Зависи от гумитеДали са бързотъркалящи се или грайфера е по друг начин разположен за повече сцепление и повече съпротивление... Като цяло разликата няма да се усети кой знае колко ... Дай конкретни модели на гумите
![]()
Burned написа:Мнение за тази спирачка? Не очаквам много, заради цената ѝ, но ще съм доволен дори да е малко под нивото на BB5. Мерси.
maxvolume написа:Ей.. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
clubb написа:Tonkata1 написа:clubb написа:гуми 2.25 нa ram HT 2 с вилка dart3 - по-оферта ли е от 2.1 и усеща ли се голяма разлика във въртенето![]()
Зависи от гумитеДали са бързотъркалящи се или грайфера е по друг начин разположен за повече сцепление и повече съпротивление... Като цяло разликата няма да се усети кой знае колко ... Дай конкретни модели на гумите
![]()
Гумите към които съм се насочил са следните модели на Schwalbe - Racing ralph, Nobby Nic, Rocket Ron
elzi4ka13 написа:Тези дискови спирачки са много хвалени, но могат ли да се сравнят с с тези ?
Става въпрос за предна дискова.
vvbiker написа:elzi4ka13 написа:Тези дискови спирачки са много хвалени, но могат ли да се сравнят с с тези ?
Става въпрос за предна дискова.
Ами между хидравлика и механика правиш ли разлика ?Виж само гаранцията на Магурата..
.
PtD написа:Бих си взел BB7, а не Juicy, всеки ден от годината.
(Имайки опит и с двете).
geco написа:Препоръчайте евтина качествена скоба за седалка с QR за размер на колчето 27,2 [31.8].Зуумовете от 6лв след 4 отваряния и затваряния се скапват защото са със стоманема подложка и аломиниева врътка,която се изяжда...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 337 госта