Taco написа:подходящо за Б-я,гл.т.
Taco написа:място за каране,сигурност ит.н.,
Taco написа:дали си заслужава като цяло?
Taco написа:Здравейте!
Интересува ме къде,как и на каква цена мога да се сдобия с Карпайл,модела на Бендер, и един Супер Монстър към него?Също така да питам дали е подходящо за Б-я,гл.т. място за каране,сигурност ит.н., дали си заслужава като цяло?
Taco написа:бла, бла, бла а като ще нещо масивно,то тогава и от пред да е на макс,демек 300 ход..
Taco написа:Е намерих Монстър, ще намеря и С.МонстърА и причината да питам е, че карам гемблър с монстър и някак си ми изглежда слаба консрукцията :д поправете ме ако греша. За тва се замислих за такава рамка, а като ще нещо масивно,то тогава и от пред да е на макс,демек 300 ход..
PRobably написа:Ахахахахахахаххахахаахахаха![]()
![]()
Taco написа:Говорех за тези,които се забавляват в темата И не не съм имал,защото съм с твърди пружини и нямам физическата възможност да я свия, и защото ме е малко страх за гемблъра от друга страна. . .
HighFlyer331 написа:Обясни ми ти дропър ли си,ще дропиш ли нещо толкова масивно че да не ти стигат 20+ санта ход на вилицата,която и без тва тежи ужасно много и НЯМА смисъл от нея..Друг е въпроса,че ти незнаеш да караш кой знае как още и тия 30 санта,НИКОГА ама НИКОГА няма да успееш да ги оползотвориш,да не говорим,че и да успееш просто както и airborne,със по-късоходови колела,също можеш да скачаш доста големи да не кажа огромни неща! Спри да се опитваш да си направиш колелото 35 килограма,купи си една свястна и ЛЕКА вилка и си карай

fffdt написа:HighFlyer331 написа:Обясни ми ти дропър ли си,ще дропиш ли нещо толкова масивно че да не ти стигат 20+ санта ход на вилицата,която и без тва тежи ужасно много и НЯМА смисъл от нея..Друг е въпроса,че ти незнаеш да караш кой знае как още и тия 30 санта,НИКОГА ама НИКОГА няма да успееш да ги оползотвориш,да не говорим,че и да успееш просто както и airborne,със по-късоходови колела,също можеш да скачаш доста големи да не кажа огромни неща! Спри да се опитваш да си направиш колелото 35 килограма,купи си една свястна и ЛЕКА вилка и си карай
Той не може да кара , ти не можеш да пишеш ..
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта