IVAN98 написа:deni032299 написа:bikera981адски некоректен и несериозен заслужава да му се истрие регистрацията.
Ти гледай на теб да не ти се изтрие регистрацията ,че като гледам колко неграмотно пишеш.Ми става лошо.
maxvolume написа:Ей.. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
кубетата написа: ...ще пиша в тази тема ако не я заключат!
lorda1 написа:А ти защо не се научиш на грамотно писане??
Не виждам нищо смешно! Виж как си си написал мнението viewtopic.php?f=30&t=87549Burned написа:lorda1 написа:А ти защо не се научиш на грамотно писане??
АХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХА
PRObably1 написа:Burned написа:Защо, по дяволите, първо не смени главината, за да разбереш дали е от нея, и чак тогава да пускаш тема?
Защото,днес,ми,се,отвори,проблема,и,1,час,по-късно,купих,главината! Ти не ми дръж сметка кое кога да купувам а си научи къде се слагат препинателни знаци! http://ops.bg/opsbg/b-lgarski-ezik-za-4-klas-3272.html Надявам се да ти помогне!На намаление е
PRObably1 написа:Защото,днес,ми,се,отвори,проблема,и,1,час,по-късно,купих,главината! Ти не ми дръж сметка кое кога да купувам а си научи къде се слагат препинателни знаци! http://ops.bg/opsbg/b-lgarski-ezik-za-4-klas-3272.html Надявам се да ти помогне!На намаление е
Burned написа:Понеже осъзнавам, че мнението ми там бе ненамясто ще го напиша тук:
Викам да се върнете в 6-7 клас и да се научите какво е подчинено изречение. Явно мога да ти държа такъв тон, не виждам с какво трябва да съм толкова изплашен от теб?
Burned написа:Ох, ама ти си бил гигант, бе! Иди си питай учителката, нека поне тя те садне, понеже явно аз не мога.
Burned написа:Викам да се върнете в 6-7 клас и да се научите какво е подчинено изречение.
maxvolume написа:Ей.. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
aganjaholic написа:Аз в пратката ли съм?
edinmilion написа:Обща покупка от chainreactioncycles.comaganjaholic написа:Аз в пратката ли съм?
Ако си лапа, кормило или каквато и да било друга част за колело - най вероятно си вътре![]()
![]()
Antares написа:Абе колко от вас знаят какво е "Dirty Sanchez"? Че вчера стана дума с една девойка...
Учудих се, че почти никой около мен не знае какво е.
Antares написа:Абе колко от вас знаят какво е "Dirty Sanchez"? Че вчера стана дума с една девойка...
Учудих се, че почти никой около мен не знае какво е.
Lonerider_Rozi написа:...репортаж в новините по НОВА за това как местната управа забранява колоезденето в Морската градина - мястото където е "проходил" всеки варненски колоездач.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта