Какви чашки?

Въпроси, коментари и дискусии за ХС велосипеди с ход на окачването до 130 мм, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Какви чашки?

Мнениеот denises26 » Чет Апр 07, 2011 9:04 pm

Здравейте. От известно време ме дразнят чашките ми, които започнаха да се разлуфтват на всяко по-сериозно каране. Първите 2 3 пъти притягах и си мислех, че ще се оправи, ама нъцки. :D Не ги виня де, сигурно са на около 6, 7 години вече. Въпроса е какви да са новите. Рамката ми е за чашки с външно лелго на лагера (най-обикновенните). Карам крос-кънтри, което включва яко въртене и после спускане доколкото позволява велосипеда. Знам за няколко вида чашки. Едните са със съчмени лагери (като моите), с капсуловани (или индустриални лагери, май е едно и също) и с втулки. Тези, които са с втулки малко ме съмняват откъм надежност, но пък знае ли човек. Теглото в случая не ми е приоритет (бих се лишил от няколко грама за сметка на надежност). Би било хубаво да са по-височки и цената им да не надвишава 30-35лв. Ами това е сега сте вие :peace:
Аватар
denises26

Рейтинг: 1402

Re: Какви чашки?

Мнениеот fffdt » Пет Апр 08, 2011 11:25 am

Аватар
fffdt

Рейтинг: 1247

Мнениеот denises26 » Нед Апр 10, 2011 6:30 pm

Ммм тези са полуинтегрирани и не стават :crap: http://screambikes.eu/bg/vilki/1229-cha ... -a75f.html Тези ми допаднаха, обаче ги нямат в наличност :crap: Ако имате други предложения :popcorn:
Аватар
denises26

Мнениеот Daniel Panev » Нед Апр 10, 2011 6:39 pm

denises26 написа:Ммм тези са полуинтегрирани и не стават :crap: http://screambikes.eu/bg/vilki/1229-cha ... -a75f.html Тези ми допаднаха, обаче ги нямат в наличност :crap: Ако имате други предложения :popcorn:

Пробвай при Иван...
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш" :evil:
Аватар
Daniel Panev

Рейтинг: 2000

Мнениеот Ozzie » Нед Апр 10, 2011 8:17 pm

denises26 написа:Ммм тези са полуинтегрирани ...

то пише, че са полуинтегрирани, но по посочените размери и дадените снимки, повече ми приличат да са обикновени
потърси повече информация някъде из мрежата

Edit:
"Threadless" означава, че са за стержен без резба. Практически погледнато и полуинтегрираните следва да са такива. :D
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот denises26 » Нед Апр 10, 2011 8:39 pm

@Daniel Panev Благодаря за инфото :beer:
@Ozzie Прав беше :D Влязох в сайта на VP и се оказа, че са си Threadless или иначе казано обикновенни каквито ми трябват. Значи ще взема тези тъй, като те са с индустриални лагери и някак по-надеждни ми излгеждат. :agree:
@fffdt Най-вече на теб трябва да благодаря, че ми ги показа, но просто описанието в screambikes (във всички БГ сайтове пише полу-интегрирани) ме подведе. :beer:
Аватар
denises26

Назад към Продукти за крос-кънтри