Като един зарибен тип имащ някакви достатъчно кинти искам много здраво колело което да става за DH, фрий райд и в същото време за крос кънтри и катерене. Абе като цяло ендуро колело, от много години се мечтая да правя велики неща и да обиколя бг с колело но сега за пръв път ми се отваря възможността да си изпълня тази мечта, за да не се самопрецакам искам да се консултирам с опитни хорица! Искам само да кажа че съм чел много във форума преди да пиша и 70 процента от времето прекарано пред компа само сравнявам и се информирам повече и повече за всичко, ето какво съм избрал за сега, вие кажете мнение.
Bionicon SupershuttleТова което успях да разбера от всичките клипове и ревюта, изгледани, прочетени и тн.. е че колелото е идеално за мен, може да бъде нагласено с бутон за 4те горе изброение дисциплини и да се справя със същата маневреност и способност като колело купено специално за DH, FR, катерени или крос кънтри..
За жалост все още не съм успял да се свържа с човека продаващ това колело на 1000 паунда да го питам дали е зарибен да го достави до бг.
Минаваме към следващ фаворит
кона coilairЦената е по-ниска от бионикон-а, което го прави по-изгодно, но способностите мисля че не са толкова универсални.. :/
Въпреки това оценката и ревютата дават по-голям позитивизъм относно този байк, лично на мен ми напомня на drag f6, f7, поне малко де. Сигурен съм че е по-здраво и брутално!
Дайте някакво мнение, ще съм благодарен ако помогнете!
Добавям и още едно за което се колебаех -
Kona Coiler Del-ux и него го хвалят че било универсално и вършело супер работа, но май е по-добро за скачане и спускане от колкото катерене :>
Моля също който има опит да сподели с коя фирма ще излезе най-евтино да се достави от Англия до България!!!1
Бедата е най-доброто изпитание за приятелството.