zykman написа:Здравейте,
Пиша, ако може да ми дадете примери за следните части:вилката не мога да дам повече от 1100лв, и май трябва да е еднокоронна, защото ще я сложа на demo 7 , а на рамката май не може да се слага двукоронна , за команди повече от 50-60 лв не мога , ос-касета 50-60лв, обтегач 50-60лв, шини 100лв и двете и последната част е водач до 80 лв. имам и още една молба към вас, ако може да казвате, защо тази част ми предлагате , за да се науча че съм начинаещ все още. Ще съм страшно благодарен на всеки който се отзове.

zykman написа:Днес поразгледах рамки в няколко магазина и видях рамката kona stab delux и kona stab supreme сравнете ги с demo 7 и кажете коя е по-добра, защото много се обърках .Видях едно клипче в интернет за счупени рамки на kona и затова ви питам, коя е най-добрата рамка от 3-те. Ще карам само на долу. А темата за climbera я пусна един приятел, защото още не са го одобрили и затова. Много благодаря за отговорите ще са ми от полза
Demo 7 е с ISCG mount, BB shell: 73mm - Truvativ Boxguide - BB mount е несъвместим. Всички пишете колкото за да вземете участие в темата. Единственото аргументирано предложение е за Mach 1 MAD.Fresh написа:Ето предложение за водач ако ще караш с един венец http://www.industrial-bg.com/bg/product ... ct_id=1204
TENDER написа: Demo 7 е с ISCG mount, BB shell: 73mm - Truvativ Boxguide - BB mount е несъвместим.
Оттук излиза че пиша за конкретен модел.., и той е НЕСЪВМЕСТИМ. Да не говорим че дори и да е Truvativ Boxguide ISCG mount, може би няма да може да се настрои правилно на тази рамка, което идва от дизайна на Boxguide. Не казвам че ако водача е BB mount, не може да се монтира с някои компромиси/модификации. Но при положение че още не го е купил - по-добре да търси нещо друго.SeSSion написа:TENDER написа: Demo 7 е с ISCG mount, BB shell: 73mm - Truvativ Boxguide - BB mount е несъвместим.
От тук излзиза, че демо 7 е без средно движение и не може да му се сложи такъв водач.![]()
Относно водачът: Вземи си такъв. Като дизайн е доста по- добър от Box Guide- а и си върши перфектно работата на водач.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта