Колело за Freeride и Downhill

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Re: Колело за Freeride и Downhill

Мнениеот n3k01 » Пон Апр 11, 2011 7:54 am

bozidar написа:
n3k01 написа:
bozidar написа:......
Не се излагай и ти. Кажи ми колко трябва да струва Дизела, че да е достоен конкурент на RAM Freeride за 690лв нов? Да го подаряват тоя Дизел?

:rofl: :rofl: :rofl: Батко със втори пост(за една вечер) направо ми изкъртваш фантазиите :) :combust:

Абе клоун, ти освен да се заяждаш нищо съществено не правиш. Айде обори ме!?

Батко много те молим не се напъвай толко докът пишеш във форум :agree: Да те оборвам в сравнение на тези 2 рамки лично за мене нЕма смисъл...ако ме разбираш какво имам предвид.:)И не се заяждам конкретно с тебе, просто прочетох 2 твой мнения за една вечер, които или не са в помощ на питащия, или са вече безкрайно коментирани теми, на които, на повечето хора им е станало ясно че конкретен отговор няма.Я ти ми обясни в кое се изразява предимството на посочената от тебе рамка и кои са ти критериите :)
n3k01

Рейтинг: 1252

Мнениеот amstel4o » Пон Апр 11, 2011 9:06 am

НЕ плюя по вашите рамки бе аз сега зглобявам блек хоук а доколкото драгомир дизел и рам фр не знам кое е по добро :dontknow: за рам фр мнооо говорят но никфа идея не сам карал за дизел не сам чувал много много мнения но като цяло хората с дизели са доволни :agree:
Аватар
amstel4o

Рейтинг: 1163

Мнениеот bozidar » Пон Апр 11, 2011 2:30 pm

n3k01 написа:
bozidar написа:
n3k01 написа:
Не се излагай и ти. Кажи ми колко трябва да струва Дизела, че да е достоен конкурент на RAM Freeride за 690лв нов? Да го подаряват тоя Дизел?

:rofl: :rofl: :rofl: Батко със втори пост(за една вечер) направо ми изкъртваш фантазиите :) :combust:

Батко много те молим не се напъвай толко докът пишеш във форум :agree: Да те оборвам в сравнение на тези 2 рамки лично за мене нЕма смисъл...ако ме разбираш какво имам предвид.:)И не се заяждам конкретно с тебе, просто прочетох 2 твой мнения за една вечер, които или не са в помощ на питащия, или са вече безкрайно коментирани теми, на които, на повечето хора им е станало ясно че конкретен отговор няма.Я ти ми обясни в кое се изразява предимството на посочената от тебе рамка и кои са ти критериите :)

Аз адекватно колело за Спускане до 900лв не мога да предложа.
Аватар
bozidar

Рейтинг: 1406

Мнениеот n3k01 » Пон Апр 11, 2011 4:57 pm

Еми тогава от си хабиш клавиатурата за такива въпроси :)То през тема е такъв въпроса....като се спре да им се отговаря на такива безмислени въпроси ще спрат и да ги задават :agree: :beer:
n3k01

Рейтинг: 1252

Мнениеот FEAR » Пон Апр 11, 2011 7:01 pm

bozidar написа:
n3k01 написа:
bozidar написа:
n3k01 написа:

Аз адекватно колело за Спускане до 900лв не мога да предложа.

:offtopic:
Абе хора, стегнете се!! К'ви са тия простоии? Как ще сравняваш някаква анарична рамка на драг с много по-лекия и нов рам фр??
Ето ти критерии - 1. тегло - рам фр е много по-лека 2. повратливост- дизела е много мудна и трудно управляема рамка 3. окачване - това на модела на драг е остаряло, много мудно и нечуствително 4. технология - за около 10 години начинът на правене на рамки и всичко в тях се е променило значително. Така мога цял ден да ти изброявам, защо рам фр е по-добро от дизела, но има ли смисъл въобще? Карал съм и двете рамки и те нямат нищо общо и дори не тряба да бъдат сравнявани! Съжелявам за офтопика, ама вие хора почвата да ставате комични с тези исказвания! Вместо да се правите на ''знаещи'' вземете порочете нещо, свързано с мтб, или отидете и карайте. :beer: :offtopic:
eksa написа:Е,ако под един к*р над земята разбираш 5 метра ,тогава евала. :D
Аватар
FEAR

Рейтинг: 1112

Мнениеот nikkiv » Нед Яну 08, 2012 6:04 pm

CTaHu написа:На мека рамка лесно се учи ... обратния преход е по-труден :D Аз лично минах от абсолютен твърдак за под 200 лв. на пълна мекица и трябва да ти кажа, че усещането е, както казва един мой приятел, като да слезеш от каруца и да се качиш на амфибия ... имаш чувството, че единственото нещо дето не може да направи колелото е да полети ;)

Абсолютно си прав,като като минавам през дупки,камъни корени,се едно се возя в лодка хах :beer:
Scott high octane DH
Аватар
nikkiv

Рейтинг: 1035

Мнениеот Snevk » Нед Яну 08, 2012 6:28 pm

Да се върнем на темата.
За 900 лв и начинаещ , най-добрата опция е 2-ра ръка твърдак за ФР-ДХ с , който да придобие техника , пък по-натам една мекичка :peace:
Аватар
Snevk

Рейтинг: 1218

Мнениеот Alex Madman » Нед Яну 08, 2012 7:48 pm

Мнение от FEAR » Пон Апр 11, 2011 7:01 pm

Моля, гледайте ги тия дати на мненията. На кого точно мислите, че помагате в момента?
Fanatico написа:Егати тъпото колело, тема и автор.

Другия проект
Аватар
Alex Madman

Рейтинг: 1495

Мнениеот Tonkataa » Сря Яну 11, 2012 4:35 pm

Според мен първо се научи на твърдак ,защото е по-лесно да усвоиш техниката .И не прави грешката да си купиш евтина мекица като бомбата . Като за начало бих ти препоръчал http://screambikes.eu/bg/velosipedi-pla ... -2011.html
Tonkataa

Рейтинг: 1185

Предишна

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд