Четвъртък вечер или Петък  ми идва на гости колоездачка обикаляща по Еверопа, 
може от петък до неделя да покараме из София...
 Кой иска да дойде?

В момента кроя план за събота и неделя, може и да пусна тема за индивидуално каране в четвъртак. Пиши повече инфо за теб и колоездачката обикалаща европа, какъв стил и колко ви се кара.
 В момента кроя план за събота и неделя, може и да пусна тема за индивидуално каране в четвъртак. Пиши повече инфо за теб и колоездачката обикалаща европа, какъв стил и колко ви се кара.
 Снимки няма ли
  Снимки няма ли 

Reactor написа:Хм,това ми намирисва на сайт за запознанства специално за Колоездачи..
 сещам се, че наскоро ме светнаха, че в Младост-2 има велоалея кат слънце (аз съм от Младост-1, ама не я знаех). Струва ми се идеална, щото хем е кратка, хем е близко до вкъщи, а по пътя има и  МцДоналдс, та нема да се поохрча много..
  сещам се, че наскоро ме светнаха, че в Младост-2 има велоалея кат слънце (аз съм от Младост-1, ама не я знаех). Струва ми се идеална, щото хем е кратка, хем е близко до вкъщи, а по пътя има и  МцДоналдс, та нема да се поохрча много.. 

xcII написа:... а по пътя има и МцДоналдс, та нема да се поохрча много..
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"

ходихме на боянски водопад
 ходихме на боянски водопад  ама чак сега получих съобщение че сте писали тук...
  ама чак сега получих съобщение че сте писали тук...
muxaun написа:а сайта за международни вело-гости е warmshowers.org,
може да си имате безплатно гости, да си готвите заедно, да си карате, да ходите безплатно да си намислите маршрут из европа например и да си търсите ентусиасти да ви поканят и показват местните вело и културни места...
 ..
 .. 

Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта