subritual написа:Аз ще карам в обратна посока,сигурно ще се срещнем, днес също бях в района и смея да кажа,че калта е в доста поносима степен.
THEZOGGO написа::offtopic:
Колеги, моля Ви, спрете с офтопика. За чат и т.н. има лични съобщения, скайп, фейсбук, туитър, mIRC и прочее.
subritual написа:Има ли път от Пасарел,до въжения мост на язовира?
Гледам,че сте криволичили там нещо.
kvelikov написа:Хей, че вие сте били на Любчовото трасе от М.Ъ.Р - есен.
Хайде с нас по Балшо-Кътинско тази съботонеделя.![]()
THEZOGGO написа:Здравейте на всички които следят темата ни.
Бихме искали да ви уведомим, че както миналата година, така и тази ще има "Карания за начинаещи с практически съвети".
Повече информация за предстоящото първо такова мероприятие за 2011 г., може да следите на нашия уеб сайт. Също така ще има отделна тема тук във форума на mtb-bg.com.
Надяваме се в най-скоро време да оповестим точната дата за първото каране.
Поздрави,
Велоклуб "Нашата група"
kapitanblood написа:THEZOGGO написа:Здравейте на всички които следят темата ни.
Бихме искали да ви уведомим, че както миналата година, така и тази ще има "Карания за начинаещи с практически съвети".
Повече информация за предстоящото първо такова мероприятие за 2011 г., може да следите на нашия уеб сайт. Също така ще има отделна тема тук във форума на mtb-bg.com.
Надяваме се в най-скоро време да оповестим точната дата за първото каране.
Поздрави,
Велоклуб "Нашата група"
![]()
![]()
![]()
Давайте дата...има един нетърпеливко....
emoonthemove написа:Айде бе, Йоско, откога те чакам да излезеш начело в темата на "Нашата група"!
Reactor написа:По едно време гледам насреща истинско зелено Човече,викам си - ето го,сега изтрепах Рибата във Форума,наближавам а Зеленото като върти едни педали,като яхнало един Рам,хайде пак разочарован – то било Жоро Милиона.
edinmilion написа:Аз нямах време да гледам за зелени човециНа връщане дори взе да пръска леко и пукнах гума точно там където се видяхме - реших да мина през всички боклуци без да слизам от колелото...Но за късмет спря дори и да пръска, за да сменя на спокойствие : )
Reactor написа:... я да ида до Панчарео да видя дали няма да срещна някое червенооко,зелено па може и русо ... знам ли и да се включа активно в инициативата.
......
Спуснах се по серпентините до Вец Кокаляне и не щеш ли,те ти Червенооко същество,ама с кола,мие я на крайпътната чешма.
......
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта