prokalnatiq написа:Fresh написа:Как мога да увелича хода на Sr Suntour XCR?
Като я продадеш и си вземеш нова с повече ход.
А пари?

prokalnatiq написа:Fresh написа:Как мога да увелича хода на Sr Suntour XCR?
Като я продадеш и си вземеш нова с повече ход.
Fresh написа:Как мога да увелича хода на Sr Suntour XCR?
SeSSion написа:Идваш тук. Казваш им за какво ще го ползваш и ще ти кажат кое е за теб, ако го няма може да ти го поръчат.
BurNiNg_IcE написа:Boxxer WC 2009 или Boxxer RC 2011?
WC-то е 2ра ръка, RC-то ще е ново...коя от двете и защо? Аз се обърках тотално...
follow_me написа:Кое е по-добре?
Да си купа хубави дх части на сегашния твърдак или да събирам пари и да карам мека рамка със среден клас хц компоненти?
follow_me написа:Кое е по-добре?
Да си купа хубави дх части на сегашния твърдак или да събирам пари и да карам мека рамка със среден клас хц компоненти?
crossenduro2 написа:Може да прозвучи смешно, но има ли някъде в България магазин където продават рамки на изплащане ? И не само за рамки, попринцип говоря.
crossenduro2 написа:Може да прозвучи смешно, но има ли някъде в България магазин където продават рамки на изплащане ? И не само за рамки, попринцип говоря.
did написа:crossenduro2 написа:Може да прозвучи смешно, но има ли някъде в България магазин където продават рамки на изплащане ? И не само за рамки, попринцип говоря.
В България, както и навсякъде по света, продажбата на изплащане става чрез банков потребителски кредит. В България има десетки банки и други кредитни институции, които дават потребителски кредити, с които можеш сам да си избереш от кой магазин да си купиш "на изплащане".
Всъщност, правилният термин е "на набутване".
dobber написа:Кое е по-добре - запазен (минал през преглед) RAM HT3 на 3 години (650лв) или нов Specialized hardrock (~850лв)?
edinmilion написа:dobber написа:Кое е по-добре - запазен (минал през преглед) RAM HT3 на 3 години (650лв) или нов Specialized hardrock (~850лв)?
Зависи от състоянието на хт3-та, но така на сляпо бих заложил на новото, пък било то и с малко по лоша окомплектовка...
gesh0898 написа:
Аз имам нужда от съвет за шина. В момента съм с Mach 1 Exe. Поради смяната на спирачка (от ви-брейк към диск), искам да си сложа такава за дискова спирачка. Гоня и по-ниско тегло, тоест под 370 гр. Ще я карам в града, в планината, като това включва освен 'умереното ХС' и скоци с попивки, малки дропове. Ще се кара като предна. Тежа 52-53 килограма, като за възрастта ми това е много относително. Бих отделил до 100 лв., като ако наистина нещо толкова си заслужава, бих събрал и за повече. Цветът да е черен, зелен, но не и бял. Благодаря предварително.
Редакция: За 32 дупки, 26"
SeSSion написа:Ride spot?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 347 госта