flo написа:Купих един Scott Peak в ужасно състояние и без верига, ...
Admin написа:В сайта тази тематика не е разглеждана твърде подробно, но с търсачката във форума лесно можеш да намериш доста информация и трябваше с това да пробваш, а не само да питаш наред, тъй като хората се дразнят от непрекъснатото повтаряне на едно и също нещо. Ето две полезни теми по въпроса (открити с търсачката):
viewtopic.php?f=4&t=65561
viewtopic.php?f=4&t=54455
По какво съдиш, че венците са в отлично състояние? Нови ли са? Ако не са, имаш ли достатъчно опит, за да го прецениш? Имай предвид, че ако са употребявани, дори ако са средно износени, вероятно ще възникне проблем с веригата. Затова обикновено задни венци и верига се сменят заедно.
EccentricMOTION написа:Въпрос: Може ли верига за 7 или 8 скорости да работи на касета със 6 скорости?
flo написа:Мисля, че може. Препоръчвам ти да си купиш универсална верига за 6-9 скорости.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:flo написа:Мисля, че може. Препоръчвам ти да си купиш универсална верига за 6-9 скорости.
Я раздуй малко информация за тея вериги?![]()
subritual написа:Преди да си я покарал повече си смени и задните венци с нови и проблема ще изчезне
Stoks1 написа:subritual написа:Преди да си я покарал повече си смени и задните венци с нови и проблема ще изчезне
Неискам да ги сменям задните венциПрескачаше ми точно от зъбчатките не от дерайльора!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 26 госта