konopr написа:за тези пари може да си вземеш нещо на старо, а ако искаш чисто нова за тези пари, едва ли ще е качествена.
вземи примерно fox vanilla RLC тя ще ти излезне по-евтина в дългосрочен план и ще предотврати смяната на няколко евтини вилки. Има я като 14, 16 и 18 см ход. Доста важна настройка за вилките освен рибаунда е и скоростта на компресия.
Аз карам с 14 см ход и съм много доволен от работата на вилката - следи терена перфектно, работи при малки неравности дори когато буташ колелото и не си върху него. Вилката е доста здрава, правил съм челен удар с нея, не мръдна и с милиметър и не се получи луфт, при подобен удар предишната ми сравнителни евтина вилка се изкриви и предната ми гума влезна с 5-6 см навътре. Втулките на вилката са керамични. Вилката лесно се сервизира и за нея се продават части за сменяне като семеринги тампони и т н.
Единствените недостатъци са цената (14 см с диаметър 32 мм е около 800 долара) и опасността да надереш стеншъните, което се среща при всички маслени вилки.
acidrain написа:http://www.izkystvo.com/product.php?ProductID=405
rsf написа:За тези пари +, - 20 лева и малко късмет може да се намери читава втора употреба Rock Shox Tora 289 U-turn 130-85mm. Няма прелоуд, вярно, обаче за тези пари поне според мен е по-добро решение, от колкото чисто нов XCR или DART примерно.
bikera76 написа:rsf написа:За тези пари +, - 20 лева и малко късмет може да се намери читава втора употреба Rock Shox Tora 289 U-turn 130-85mm. Няма прелоуд, вярно, обаче за тези пари поне според мен е по-добро решение, от колкото чисто нов XCR или DART примерно.
@rfs много си прав бро
Само ,че няма тора ;xxx
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта