follow_me написа:Веригата ми непрекъснато прескача и докато катеря почти винаги си удрям коляното в кормилото.![]()
Много е просто. Не ходи на тъпите балове.r0bz0mbie написа:Няма да мога да карам на Сопот заради тъпите баловеее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
spirov92 написа:Трябва до утре да съм написал 10 страници проект по свят и личност, а не мога да измисля нищоМного е просто. Не ходи на тъпите балове.r0bz0mbie написа:Няма да мога да карам на Сопот заради тъпите баловеее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
spirov92 написа:Трябва до утре да съм написал 10 страници проект по свят и личност, а не мога да измисля нищоМного е просто. Не ходи на тъпите балове.r0bz0mbie написа:Няма да мога да карам на Сопот заради тъпите баловеее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
crossenduro2 написа:spirov92 написа:Трябва до утре да съм написал 10 страници проект по свят и личност, а не мога да измисля нищоМного е просто. Не ходи на тъпите балове.r0bz0mbie написа:Няма да мога да карам на Сопот заради тъпите баловеее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Трябва да си наистина много ТЪП, че да си изпуснеш този незабравим момент от живота, заради някакво състезание!![]()
На моя бал бях с кубинки, дънки, колан с метални капси и рокерия. Никой не може да те задължи да си с костюм, въпроса е да си достатъчно пердеGasolin написа:носейки костюм???
azze написа:Не,баловете,т.е. самите събирания,не са грешни.Купуването на скъпи костюми специално за целта,набутването в 'луксозни' ресторанти и наемането на коли - те са грешни.
HuKu13 написа:Немога да си намеря задна капла за диск до 50 лв. !![]()
![]()
Help Me!
did написа:HuKu13 написа:Немога да си намеря задна капла за диск до 50 лв. !![]()
![]()
Help Me!
Как да намериш, като не знаеш какво е "капла".
HuKu13 написа:Ок ти знаеш аз какво знам и незнам!
HuKu13 написа:did написа:HuKu13 написа:Немога да си намеря задна капла за диск до 50 лв. !![]()
![]()
Help Me!
Как да намериш, като не знаеш какво е "капла".
Ок ти знаеш аз какво знам и незнам!
Извинявай!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 24 госта