RS Tora смяна на масло и още нещо

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Re: RS Tora смяна на масло и още нещо

Мнениеот zafirovp » Нед Апр 17, 2011 10:33 pm

Някой може ли да даде линк към гайд за профилактика на Epicon 2010? Търсих къде ли не. Извинете за off-topic-a.
Търся Marzocchi Roco на части.
Аватар
zafirovp

Рейтинг: 1297

Мнениеот bio » Пон Апр 18, 2011 7:28 am

zafirovp написа:Някой може ли да даде линк към гайд за профилактика на Epicon 2010? Търсих къде ли не. Извинете за off-topic-a.

то не е offtopic,а си е направо обидно. това е пълното ръководство в него би трябвало да има информация, филмчетата също би трябвало да ти свършат работа просто трябва да знаеш какви системи имаш във вилката, както и да разгледаш exploded view-тата.
хайде успех!
PowerSlide написа:А защо rockshox го дават 145ml ? Поне така пише за модела от 2008 :dontknow:

абе и аз се чудих много ... накрая сложих 130ml. просто една година го пише повече .... след това пак си става 130ml.
анти-каски !!!
Аватар
bio

Рейтинг: 2000

Мнениеот PowerSlide » Пон Апр 18, 2011 8:21 pm

При мен със 130мл като пълня бачка чудесно като амортисьор но заключването почти не действа, ребаунда и той така. Със 145мл масло заключването вече се появява, ребаунда има отчетлива разлика в двата края на настройка обаче вилката става една идея по-твърда и поне сантиметър по-рано свършва хода - в смисъл като натисна колкото мога на място вкарвам със сант по-малко.
Аватар
PowerSlide

Рейтинг: 1995

Предишна

Назад към Веломеханик