Задават се тестове

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот batman » Чет Юли 07, 2005 12:01 am

[quote="Cocko"]

Не следя спора и не съм юрист, но съм чувал, че трябва да си упълномощен от държавата за да събираш лични данни.
[/quote]

Някой тук наясно ли е какво точно означава термина лични данни? Айде юристите да се произнесат! ;) Защо при сключването на договор, сделка и прочие се посочват трите имена, номера на ЛК и ЕГН-то. Предоставянето на велосипед за определени цели, в случая - за тестване, става срещу определени условия, т. е. имаме налице договаряне, което се скрепява с подпис и персонализиране на двете страни. Стандартна практика, но все пак нека се изкажат юристите тук, ако наистина има нередност, ще се постарая тя да бъде отстранена. :thumb:
batman

Рейтинг: 1840

Мнениеот TOYAGA » Чет Юли 07, 2005 12:06 am

Хм!

А защо да не започнем с нещо по-просто? Ние ли сме? Кои сме? Тук ли сме? Защо? Ъ? "Прочее, btw и т. н." :D:D:D
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот batman » Чет Юли 07, 2005 12:13 am

[quote="TOYAGA"]

Хм!

А защо да не започнем с нещо по-просто? Ние ли сме? Кои сме? Тук ли сме? Защо? Ъ? "Прочее, btw и т. н." :D:D:D
[/quote]

Простите неща най-трудно се отдават. ;) Пък и простатата не е от най-просто устроените жлези, надявам се, че не ме разбираш какво точно искам да ти кажа... :beer: :D
batman

Мнениеот bikerider » Чет Юли 07, 2005 6:33 am

[quote="batman"]
Простите неща най-трудно се отдават.
[/quote]

Да знаеш само колко си прав...
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот batman » Чет Юли 07, 2005 8:08 am

[quote="bikerider"]

[quote="batman"]
Простите неща най-трудно се отдават.
[/quote]

Да знаеш само колко си прав...
[/quote]

Знам разбира се. Исках да кажа, че го обърнахме на говорилня!
batman

Мнениеот batman » Чет Юли 07, 2005 12:11 pm

Ето една гаранция: никой от "Коратек - България" няма да има достъп до попълнените формуляри, освен при произшествие, за нуждите на разследването. Ако всичко протече нормално (без кражби, умишлени повреди и т. н.) документите няма да излязат извън магазина и веднага след приключването на тестовете за съответния град, те ще бъдат унищожени от представителите/собствениците на съответните магазини. Хората, които са собственици на магазините, в които ще има има тест-байкоиве на разположение, са добре познати на всички и техният авторитет ще гарантира опазването на тайната върху информацията. Те самите са задължени да не показват на никого личните данни (освен в посочените по-горе случаи) и най-накрая лично да унищожат документите, след приключване на теста. "Коратек - България" се отказва от правото си да преглежда и инспектира документите, освен в случай на инцидент, а ако има такъв, документите ще бъдат предадени на съответните оторизирани от държавата органи за разследване и правораздаване. Това е! :D

[color=red]бтв, много скоро в задграничните ни паспорти ще имат вграден чип с биометричните ни данни: ДНК, характеристики на ирисите, здравен статус, дактилни отпечатъци на 10-те пръста,........................................................................................................ и прочие. Освен това паспортът ще има вграден предавател за определяне на дислокацията ви в момента. Ей на това му викам аз Лични Данни, а не на разни ЕГН-та и имагинерни номера на ЛК! Айде оплачете се в ООН, КПСС, БСП, Пентагона, ФБР и на арменския поп![/color] ;) :D:D:D:beer:
batman

Мнениеот flow » Чет Юли 07, 2005 12:29 pm

kvo praime ako mi gepat korateka dokto go testvam?
kat me fanat mangustite i mi biqt dva shamara ili dam koleloto dobrovolno za da ne mi gi biqt she mi povqrva li nqkoi
posle az li go plashtam?

posle moze li i za krazba da me sadite
move like a river
flow

Рейтинг: 1200

Мнениеот batman » Чет Юли 07, 2005 12:40 pm

[quote="flow"]

kvo praime ako mi gepat korateka dokto go testvam?
kat me fanat mangustite i mi biqt dva shamara ili dam koleloto dobrovolno za da ne mi gi biqt she mi povqrva li nqkoi
posle az li go plashtam?

posle moze li i za krazba da me sadite
[/quote]

Стандартна полицейска процедура - разпитват те специалисти по определена система от връткащи се въпроси, за да се установи доколко казваш истината. След това се изграждат няколко работни хипотези, които щателно се проверяват по методиката на взаимното изключване. Ако не си излъгал и си описал коректно нападателите си, те много скоро ще бъдат припипани и притиснати. Успоредно с полицията, ние ще проведем свое разследване и ако ченгетата зарежат работата някъде по средата - ние ще я довършим! Ако си коректен в показанията си и съдействаш, няма от какво да се безпокоиш! СПОКО!
batman

Мнениеот ThEUfO » Чет Юли 07, 2005 2:56 pm

[quote="batman"]
[color=red]бтв, много скоро в задграничните ни паспорти ще имат вграден чип с биометричните ни данни: ДНК, характеристики на ирисите, здравен статус, дактилни отпечатъци на 10-те пръста,........................................................................................................ и прочие. Освен това паспортът ще има вграден предавател за определяне на дислокацията ви в момента. Ей на това му викам аз Лични Данни, а не на разни ЕГН-та и имагинерни номера на ЛК! Айде оплачете се в ООН, КПСС, БСП, Пентагона, ФБР и на арменския поп![/color] ;) :D:D:D:beer:
[/quote]

XaXAxaXA, много скоро, в близките 100 години очаквайте продължение ;) Бат, ти нормален ли си бе? Знаеш ли колко пари ще коства това на държавата? Те в щатите нямат такива работи, камо ли в нашТа джунгла България да направят такова нещо. На циганите и криминално прояваните може да им турат по един среден (разбирай черен) печат и тфа е. Бат, много фантаскика гледаш, луд :)
+ Това ние да не сме последната криминална дупка на Земята, че за Българите първи да сложат такива неща?
ViVa Art of Deception!
Древна мъдрост: "s****** ** **** po default"
ThEUfO

Рейтинг: 1700

Мнениеот NovemberCharlie » Чет Юли 07, 2005 3:07 pm

[quote="ThEUfO"]

[quote="batman"]
[/quote]

XaXAxaXA, много скоро, в близките 100 години очаквайте продължение ;) Бат, ти нормален ли си бе? Знаеш ли колко пари ще коства това на държавата? Те в щатите нямат такива работи, камо ли в нашТа джунгла България да направят такова нещо. На циганите и криминално прояваните може да им турат по един среден (разбирай черен) печат и тфа е. Бат, много фантаскика гледаш, луд :)
+ Това ние да не сме последната криминална дупка на Земята, че за Българите първи да сложат такива неща?
ViVa Art of Deception!
[/quote]

Абе ти май не си имал взимане-даване с МВР. Не им подценявай апаратурките.
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот bikerider » Чет Юли 07, 2005 3:21 pm

[quote="batman"]

Ето една гаранция: никой от "Коратек - България" няма да има достъп до попълнените формуляри, освен при произшествие, за нуждите на разследването. Ако всичко протече нормално (без кражби, умишлени повреди и т. н.) документите няма да излязат извън магазина и веднага след приключването на тестовете за съответния град, те ще бъдат унищожени от представителите/собствениците на съответните магазини. Хората, които са собственици на магазините, в които ще има има тест-байкоиве на разположение, са добре познати на всички и техният авторитет ще гарантира опазването на тайната върху информацията. Те самите са задължени да не показват на никого личните данни (освен в посочените по-горе случаи) и най-накрая лично да унищожат документите, след приключване на теста. "Коратек - България" се отказва от правото си да преглежда и инспектира документите, освен в случай на инцидент, а ако има такъв, документите ще бъдат предадени на съответните оторизирани от държавата органи за разследване и правораздаване. Това е! :D
[/quote]

Батмане, съвета, който TOYAGA ти даде e много точен. Обърни внимание на думичките "мнителност" и "нашите ширини". По света гаранции се дават в един единствен вид - писмен. И то на стандартен документ. За вашите вътрешни политики, правила и задължения не искам и да знам. Интересува ме обаче тази част от политиката на Коратек България, която е expose-ната към потребителите.

Не виждам трудността (освен разходите за консумативи) да се състави такъв документ, който удостоверява черно на бяло, това което ти така благородно гарантираш, че и за други хора гарантираш.

Продължава да ме учудва изобретателността ти по отношение на това. Всякак усукваш и увърташ и всякакви половинчати решения даваш, вместо просто и лесно да осигуриш такива документи.

Всичко е въпрос на елементарна коректност - ти изискваш, трябва и да дадеш. Защо толкова бягаш от елементарна коректност? По света точно това се нарича коректност - да подплатиш думите си с дела/документи. Не мога да ти се начудя.

Всички тук ми казаха масово, че силно съм прекалил с епитетите. Съгласен съм. Но все още не мога да разбера нежеланието ти да дадеш писмени гаранции.

Що мислиш толкова като марксист? Никой тук не си мисли, че ти ЩЕ злоупотребиш. Но това не значи да не дадеш гаранции нали? Защо толкова упорито искаш да даваш поводи за съмнения? Толкова ли не си съгласен с азбучната истина на TOYAGA за доверчивото животно "байкър"? Или понеже target-ваш хора с по 15-20лв на седмица и не ти пука?????

Ако следвам нормалната логика изобщо не мога да те разбера.
Ако следвам обратна логика, разбирам прекрасно, но ти излизаш недобронамерен.
Аватар
bikerider

Мнениеот batman » Чет Юли 07, 2005 3:32 pm

[quote="ThEUfO"]

[quote="batman"]
[/quote]

ViVa Art of Deception!
[/quote]

Ще видим дали ще ти е смешно до 2-3 години. Това дето го казвам е получено по вътрешен канал за информация. Американското правителство натиска всички държави в ЕО, а също и тези, които членуват в Алианса и са извън ЕО (включително и БГ) за въвеждането на подобна полицейщина, като първа стъпка към нещо много по-страшно, което няма да коментирам тук. Оправданието е, че единствено така ще може да се овладее и контролира световния тероризъм и международната престъпност. Питай сега лондончаните дали им е смешно!!! Терористичните актове са само предлог за задействане на стари механизми, целящи нов световен ред с всичките му атрибути. Някои от терористичните актове са дело на определени държавни спец служби, на които им е поставена задачата да катализират процесите по въвеждането на полицейщината в световен мащаб, тъй като това е единствения начин да се пречупи общественото мнение и да се вземат извънредни мерки като посочените. Парите за технологичното изпълнение на новите документи вече са заделени и не идват от българската хазна. ;) Остава само да "догледаме" още някой друг "атентат", а другото вече е история. Самите терористични организации също са манипулирани и подхранвани от където, и от когото трябва... Спирам до тук, всеки има глава и да мисли. :bulb:
batman

Мнениеот did » Чет Юли 07, 2005 3:39 pm

странно. на мен пък в Родопските къщи, където съм нощувал, даже не са ми искали паспорт. явно не са цивилизовани достатъчно. трябва да им продаваме повече европейски стоки, не може да ги оставим да тънат в мизерията на планинската си добродушност и несъпричастност към световната конспирация.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот NovemberCharlie » Чет Юли 07, 2005 3:40 pm

Е аз все се надявам, че всички са чели 1984 по Оруел, а и европейците не са чак такива фенови на Bush&Co. та да се вържат. Британците се разправят с терористи откакто са империя и още не са го докарали до това да имат лични карти.
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот batman » Чет Юли 07, 2005 3:43 pm

[quote="bikerider"]

[quote="batman"]

[/quote]

Батмане, съвета, който TOYAGA ти даде e много точен. Обърни внимание на думичките "мнителност" и "нашите ширини". По света гаранции се дават в един единствен вид - писмен. И то на стандартен документ. За вашите вътрешни политики, правила и задължения не искам и да знам. Интересува ме обаче тази част от политиката на Коратек България, която е expose-ната към потребителите.

Не виждам трудността (освен разходите за консумативи) да се състави такъв документ, който удостоверява черно на бяло, това което ти така благородно гарантираш, че и за други хора гарантираш.

Продължава да ме учудва изобретателността ти по отношение на това. Всякак усукваш и увърташ и всякакви половинчати решения даваш, вместо просто и лесно да осигуриш такива документи.

Всичко е въпрос на елементарна коректност - ти изискваш, трябва и да дадеш. Защо толкова бягаш от елементарна коректност? По света точно това се нарича коректност - да подплатиш думите си с дела/документи. Не мога да ти се начудя.

Всички тук ми казаха масово, че силно съм прекалил с епитетите. Съгласен съм. Но все още не мога да разбера нежеланието ти да дадеш писмени гаранции.

Що мислиш толкова като марксист? Никой тук не си мисли, че ти ЩЕ злоупотребиш. Но това не значи да не дадеш гаранции нали? Защо толкова упорито искаш да даваш поводи за съмнения? Толкова ли не си съгласен с азбучната истина на TOYAGA за доверчивото животно "байкър"? Или понеже target-ваш хора с по 15-20лв на седмица и не ти пука?????

Ако следвам нормалната логика изобщо не мога да те разбера.
Ако следвам обратна логика, разбирам прекрасно, но ти излизаш недобронамерен.
[/quote]

Първо няма такъв стандартен формуляр за попълване и второ, на кого да го дам след като го подпиша??? Ти с много лесна ръка постави под съмнение доста хора, които са познати със коректността си и съвестното им отношение към работата - ГРЕШКА! Консултирах се вече с когото трябва - не пристъпвам по никакъв начин закона, дори напротив. А ако не е така, всеки има правото да ме осъди! Стига вдига врява, защото ставаш досаден!!!
batman

Мнениеот batman » Чет Юли 07, 2005 3:47 pm

Оптимисти!
batman

Мнениеот did » Чет Юли 07, 2005 3:51 pm

ааа, ти си по-голям оптимист!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот NovemberCharlie » Чет Юли 07, 2005 3:56 pm

[quote="batman"]

Оптимисти!
[/quote]

Тъй ме е родила мама:D
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот bikerider » Чет Юли 07, 2005 4:15 pm

[quote="batman"]
Първо няма такъв стандартен формуляр за попълване и второ, на кого да го дам след като го подпиша??? Ти с много лесна ръка постави под съмнение доста хора, които са познати със коректността си и съвестното им отношение към работата - ГРЕШКА! Консултирах се вече с когото трябва - не пристъпвам по никакъв начин закона, дори напротив. А ако не е така, всеки има правото да ме осъди! Стига вдига врява, защото ставаш досаден!!!
[/quote]

Абе аз през цялото време ти говоря ДА СВАЛИШ КАКВОТО И ДА Е СЪМНЕНИЕ от тези хора, ти ми говориш как ги поставям под съмнение и съм бил досаден. Под стандартен документ разбирам един и същи документ даван на всеки тестващ. На всеки тестващ.

Уфффффф драйфа ми се вече. То бива бетонен мозък ама ти си направо вкаменен от параноя. Проблема ти далеч не съм аз. Проблема ти е, че прилагаш двусмисъл към нас пролите.

За тероризма и полицейщината си 10000% прав, но не за това говорим тук. Свали си очилцата с шарени стъкла поне за момент, а? Що пречупваш ВСИЧКО през Оруел? Оруел е минало - Евразия v1.0 вече я няма, идва v2.0. Доста неща стоят различно.

Edit: моля те, не ми отговаряй. нямам желание и намерение повече да говоря по тази тема. омръзна ми да споря с телекрана...
Аватар
bikerider

Мнениеот batman » Чет Юли 07, 2005 4:27 pm

@bikerider: прати ми в PDF формат "стандартния" формуляр/бланка/форма/......., който трябва да подпиша и след като го подпиша и подпечатам, ще го качна някъде, за да може да се вижда от всички!:D ДОВОЛЕН? :angel2:

Между другото, скоро ще има сайт на АПКБ и едно от интересните неща на него ще бъдат 3D модели /интерактивни и коректни в топографско отношение/ на трасетата за някои състезания, които ще се провеждат в бъдеще. Така от вкъщи ще можете да обхождате трасето многократно и да изучавате дистанционно особеностите на терена. Програмата и хардуера са много спец! Зимата дори ще можете да си карате по тях чрез компютъра. :D
batman

Мнениеот bikerider » Чет Юли 07, 2005 4:33 pm

[quote="batman"]

@bikerider: прати ми в PDF формат "стандартния" формуляр/бланка/форма/......., който трябва да подпиша и след като го подпиша и подпечатам, ще го качна някъде, за да може да се вижда от всички!:D ДОВОЛЕН? :angel2:
[/quote]

Ехххх... кой не чете тва дето му се пише, а?

[quote="bikerider"]
"аз Батман Джокеров с долунаписаното гарантирам, че няма да използвам личните данни на тестващите за користни цели и за облага на трети лица. Дата, подпис и печат."
[/quote]

Edit: case closed!!!
Аватар
bikerider

Мнениеот ThEUfO » Чет Юли 07, 2005 5:56 pm

[quote="batman"]
Ще видим дали ще ти е смешно до 2-3 години. Това дето го казвам е получено по вътрешен канал за информация. Американското правителство натиска всички държави в ЕО, а също и тези, които членуват в Алианса и са извън ЕО (включително и БГ) за въвеждането на подобна полицейщина, като първа стъпка към нещо много по-страшно, което няма да коментирам тук. Оправданието е, че единствено така ще може да се овладее и контролира световния тероризъм и международната престъпност. Питай сега лондончаните дали им е смешно!!! Терористичните актове са само предлог за задействане на стари механизми, целящи нов световен ред с всичките му атрибути. Някои от терористичните актове са дело на определени държавни спец служби, на които им е поставена задачата да катализират процесите по въвеждането на полицейщината в световен мащаб, тъй като това е единствения начин да се пречупи общественото мнение и да се вземат извънредни мерки като посочените. Парите за технологичното изпълнение на новите документи вече са заделени и не идват от българската хазна. ;) Остава само да "догледаме" още някой друг "атентат", а другото вече е история. Самите терористични организации също са манипулирани и подхранвани от където, и от когото трябва... Спирам до тук, всеки има глава и да мисли. :bulb:
[/quote]

Хахаха, абе БАт'Кольо какво ми излизаш с разни политически глупости. Това в Лондон беше малък атентат. Какви атентати още се задават...Както има балъци като тебе, дето са като коне с капаци, да държат батальона ни в Ирак, заради гъзоблизане на някои "велики" държави, ще ни гърмат под път и над път! Карти с чипове и тн, за проследяване, ала бала, МНОГО ФАНТАСКИТА гледаш, Бат!
NovemberCharlie, не говорим за методите на МВР-то, и следствената полиция, ами за разни фантасмагории, които по филмите изглеждат смешни, камо ли в действителност. Ти като образован човек трябва да правиш разлика между "Междузвездни Балъци 3 - Завръщането на байо" и действителността.
Древна мъдрост: "s****** ** **** po default"
ThEUfO

Рейтинг: 1700

Мнениеот mih » Чет Юли 07, 2005 6:29 pm

[quote="batman"]

...
Между другото, скоро ще има сайт на АПКБ и едно от интересните неща на него ще бъдат 3D модели /интерактивни и коректни в топографско отношение/ на трасетата за някои състезания, които ще се провеждат в бъдеще. Така от вкъщи ще можете да обхождате трасето многократно и да изучавате дистанционно особеностите на терена. Програмата и хардуера са много спец! Зимата дори ще можете да си карате по тях чрез компютъра. :D
[/quote]

що за насърчаване на колоезденето...:(!:
а аз да си мисля, че зимата също е сезон за каране...:banghead:

едит: майтап, бе, батмане ;)
звучи яко...
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Мнениеот Bodom » Чет Юли 07, 2005 9:42 pm

Нали днеска беше първият ден от тестовият период в Пловдив (ако не се лъжа така каза Батман).
Кои са щастливците? Няма ли да се похвалят (почерпят :beer:) Как се търкалят Коратеците?
Аватар
Bodom

Рейтинг: 1722

Мнениеот TOYAGA » Чет Юли 07, 2005 10:19 pm

[quote="batman"]
Пък и простатата не е от най-просто устроените жлези, надявам се, че не ме разбираш какво точно искам да ти кажа... :beer: :D
[/quote]

О, и аз се надявам да не говориш от личен опит... :beer: :D
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот GOА1 » Пет Юли 08, 2005 11:57 am

дървените философи се насраха :)
Поне всички се убедиха, че два остри камъка брашно не мелят.

За паспортите и личните карти четете тук:
http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=2 ... sc&start=0
втория пост изглежда глупав в началото, но има и доста истина него...

[quote="ThEUfO"]

Бат, ти нормален ли си бе? Знаеш ли колко пари ще коства това на държавата? Те в щатите нямат такива работи, камо ли в нашТа джунгла България да направят такова нещо.[/quote]

[img]http://www.cheesebuerger.net/images/more/bigs/a093.gif[/img]

Много си зле....
[url=http://www.rfidjournal.com/][u]Образовай се малко.[/u][/url]

[quote="ThEUfO"]

Ти като образован човек трябва да правиш разлика между "Междузвездни Балъци 3 - Завръщането на байо" и действителността.[/quote]

Ти правиш ли ?

А за фантастиката - такова нещо вече не съществува. Всичко е въпрос на време.
GOА1

Рейтинг: 1200

Мнениеот mih » Пет Юли 08, 2005 1:32 pm

[quote="batman"]

[quote="ThEUfO"]

[quote="batman"]
[/quote]

ViVa Art of Deception!
[/quote]

[/quote]

Вчера ми направи впечатление, че първата депеша за получен сигнал за поета отговорност за атентатите в Лондон дойде именно от Берлин, нещо анонимно си, насочващо към Ал-Кайда...

BERLIN (AP) - Germany's upper house of parliament on Friday [b]approved a plan to introduce passports with biometric data, clearing the way for the country to start issuing the documents in November.[/b]
The so-called "ePass" will contain a chip that [b]initially [/b]will hold a digital photo of the holder's face. Starting in March 2007, [b]fingerprints [/b]also will be stored on the chips. Friday's approval by the opposition-controlled upper house of parliament means that the passports can be issued starting Nov. 1.
"[b]The bomb attacks in London demonstrate in a terrible way the current threat from international terror[/b]," Interior Minister Otto Schily said in a statement. "One aspect of combating terror is the security of travel documents."
The chip in the new passports "allows an electronic check of whether the person using the document is actually its holder," Schily said.
The new passports are to be phased in gradually, with machine-readable passports issued before November remaining valid for up to 10 years.
New technology will be phased in gradually at border control points to handle the chip passports, with [b]full coverage expected by 2008[/b].
by Associated Press Newswires
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Мнениеот bikerider » Пет Юли 08, 2005 2:16 pm

Нема да се пуашиш, който помни комунизЪма знае как се оцелява в такава среда.

Да живеят свободата, равенството и братството!!!
И внимавайте, че Голдщайн не спи!!! :xx(:
Аватар
bikerider

Мнениеот Alien » Пет Юли 08, 2005 3:22 pm

[quote="mih"]

Вчера ми направи впечатление, че първата депеша за получен сигнал за поета отговорност за атентатите в Лондон дойде именно от Берлин, нещо анонимно си, насочващо към Ал-Кайда...

BERLIN (AP) - Germany's upper house of parliament on Friday [b]approved a plan to introduce passports with biometric data, clearing the way for the country to start issuing the documents in November.[/b]
The so-called "ePass" will contain a chip that [b]initially [/b]will hold a digital photo of the holder's face. Starting in March 2007, [b]fingerprints [/b]also will be stored on the chips. Friday's approval by the opposition-controlled upper house of parliament means that the passports can be issued starting Nov. 1.
"[b]The bomb attacks in London demonstrate in a terrible way the current threat from international terror[/b]," Interior Minister Otto Schily said in a statement. "One aspect of combating terror is the security of travel documents."
The chip in the new passports "allows an electronic check of whether the person using the document is actually its holder," Schily said.
The new passports are to be phased in gradually, with machine-readable passports issued before November remaining valid for up to 10 years.
New technology will be phased in gradually at border control points to handle the chip passports, with [b]full coverage expected by 2008[/b].
by Associated Press Newswires
[/quote]

Всичко това е супер, но ще върши ли работа? Ами когато някой ненормалник се сдобие с ядрена ракета? Тогава ако ще и 10 чипа да има на човек ще стане много зле. Има само 1 решение. Но няма да го казвам, защото съм сигурен, че 97% от форума ще скочи против мен. :)
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот bikerider » Пет Юли 08, 2005 3:38 pm

Ти наистина ли вярваш, че ядреното оръжие и прекурсорите са безконтролни?
Аватар
bikerider

ПредишнаСледваща

Назад към Архив