Обяснено е в първите секунди на клипа.
Вечера цял ден прехвърчаше сняг и подържаше мокър слоя гняс на асфалта + сравнително ниски температури

subritual написа:Вчера за втори път тази зима ми направи впечатление, че е изключително хлъзгаво в София.
Не беше заледено.Предполагам, че се дължи на някаква специфична комбинация между влажност,температура и някаква прах по асфалта.
Като,че ли някой беше полял а масло.
It's not even a person, it's a beast
deadahmed написа:Е, че не съм ли прав? ...
deadahmed написа:Е, че не съм ли прав? [/img]
deadahmed написа:Е, че не съм ли прав? На клипа се видя как един в оранжево се дръпна ...
Ако е возил някой негов близък с инфаркт или инсулт? Казвате да си избере друг маршрут, ъ?
Оцеляват по-силните, ей т'ва е. Следващият път да се научат да гледат какво идва и отзад
deadahmed написа:
Ако е возил някой негов близък с инфаркт или инсулт? Казвате да си избере друг маршрут, ъ?![]()
Оцеляват по-силните, ей т'ва е. Следващият път да се научат да гледат какво идва и отзад
deadahmed написа:It's not even a person, it's a beast
Ако е возил някой негов близък с инфаркт или инсулт? Казвате да си избере друг маршрут, ъ?![]()
subritual написа:Вчера за втори път тази зима ми направи впечатление, че е изключително хлъзгаво в София.
Не беше заледено.Предполагам, че се дължи на някаква специфична комбинация между влажност,температура и някаква прах по асфалта.
Като,че ли някой беше полял а масло.
Alpina написа:http://www.youtube.com/watch?v=TdwuftIUwYY&feature=related
Обяснено е в първите секунди на клипа.
Вечера цял ден прехвърчаше сняг и подържаше мокър слоя гняс на асфалта + сравнително ниски температури
fenoryl написа:Тези неща се учат на шофьорските курсове!
Grash написа:fenoryl написа:Тези неща се учат на шофьорските курсове!
Да... те защото шофьорите в България помнят и прилагат това дето са го учили на шофьорските курсове...
subritual написа:...някаква специфична комбинация между влажност,температура и някаква прах по асфалта.
Alpina написа: Виж - късал съм си нови дънки по същия начин, това не значи че проблема е бил дънките - чисто мой си беше... от тогава "на мен такова нещо не може да ми се случи"
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 332 госта