Признавам, хич не съм наясно с високия клас оборудване за MTB, даже повечето сериозни неща не съм ги виждал на живо, обаче ми се струва, че май повечето новости идват при нас точно от мотоциклетизма. Та имам няколко (риторични) питания:
1. Доколко фирмите, които подготвят аналогичното оборудване при MTB и мотоциклет за мотоктрос са едни и същи и доколко се използват подобни технологии (мое мнение - всеки може да направи тежка здрава вилка с голям ход, задвижвана от 200 к.с., трудно е да е здрава при малко кг., т.е. по-трудно е да се оборудва здраво MTB, ама знам ли?).
2. АБЕ ЗАЩО ИМ ТРЯБВА ТОЯ ДВИГАТЕЛ НА ТИЯ, ДЕТО СЕ СПУЩАТ С МОТОЦИКЛЕТИ В СТИЛ FR, КАТО ТОЙ СПОКОЙНО МОЖЕ ДА НЕ Е ЗАПАЛЕН?
3. Защо почти всеки ден се натъквам по кабеларките TV програми, показващи разни мотористи да се шускат по баири, при това по-зле от повечето bike FR-спецове, а не съм забелязал нито веднъж, по която и да е телевизия, сериозен репортаж за кой да е стил в планинскотото колоездене? Пък според статистиката и според мен, колоездалите в България май сме много повече от мотоциклетистите... Аз като идех при някой хижар преди 1-2 години с колелото и той ме гледаше изумен, като му кажа от къде идвам, а ставаше дума за няколко часа път с колело. Сега вече на въпроса "става ли пътеката за велосипед" ми отговарят (цитирам бай Ангел, х. Бяла Черква:8D:) "бе то вий с тий колелета вече къде ли не минтавате. Там не съм ходил от 2 години, щото е стръмно, ама за колело сигурна става" (заслугите за тоя коментар не са мои, явно други пловдивчани са го респектирали наскоро). А там мотокросист някога да се е мяркал?
4., 5., ...

Безисходица е ситуацията, очевидният и логичен изход от която просто не ти харесва.