разглобява се както всички вилки.Отвиват се  двата болта които държат ботушите и ги изваждаш, после почистваш и смазваш.Процедурата я има във форума даже и снимков материал има
 разглобява се както всички вилки.Отвиват се  двата болта които държат ботушите и ги изваждаш, после почистваш и смазваш.Процедурата я има във форума даже и снимков материал има  Ако имаше желание щеше да си се оправил вече.http://213.222.59.180/forum/viewtopic.p ... 03&start=0
Ако имаше желание щеше да си се оправил вече.http://213.222.59.180/forum/viewtopic.p ... 03&start=0
 в такъв случай никой не може да ти помогне.Обръщаш вилката натискаш колкото можеш ботушите и пак пробваш да развиваш.Ако и така не стане остава разпробиване или изпиляване главата на болта
 в такъв случай никой не може да ти помогне.Обръщаш вилката натискаш колкото можеш ботушите и пак пробваш да развиваш.Ако и така не стане остава разпробиване или изпиляване главата на болта  И при мен се е случвало спокойно
И при мен се е случвало спокойно  Между другото каква е вилката да не е RST
Между другото каква е вилката да не е RST 
 и тръгнахме за сглобяваме,но ми се струва че сега  не са докрай пъхнати тръбите,защото вилката изглежда с по-голям ход а и  омекна доста . Трябва ли да се притеснявам ?
 и тръгнахме за сглобяваме,но ми се струва че сега  не са докрай пъхнати тръбите,защото вилката изглежда с по-голям ход а и  омекна доста . Трябва ли да се притеснявам ? 

!!           Молим Ви Се
  !!           Молим Ви Се      

така и не получих отговор.Ако не сте ги развили ботушите не излизат
така и не получих отговор.Ако не сте ги развили ботушите не излизат  колкото  да чукате  удряте и дърпате
колкото  да чукате  удряте и дърпате 
 едно качване до Соколите примерно и обратно, може и  огънче каквото решите.Само да сме повече паплач.За вилки няма да говоря не е тук мястото
 едно качване до Соколите примерно и обратно, може и  огънче каквото решите.Само да сме повече паплач.За вилки няма да говоря не е тук мястото  лекциите на живо
лекциите на живо 

ние с Пилчока трудно го настигахме, мислихме да му спукаме и задната поне да си караме в група.Хубаво каране на всички им е харесало предполагам,на мен лично най ми хареса когато почна да вали град
 ние с Пилчока трудно го настигахме, мислихме да му спукаме и задната поне да си караме в група.Хубаво каране на всички им е харесало предполагам,на мен лично най ми хареса когато почна да вали град  другите останаха да се крият
 другите останаха да се крият  за разлика от най коравите пичове
за разлика от най коравите пичове 

Нямам търпение ако караме в събота 06.08.11г съм на линия.
 Нямам търпение ако караме в събота 06.08.11г съм на линия.

Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта