RedHawk написа:
А това червеноокото беше ли и космато?- да определим породата
![]()
Не обърнах внимание,но при следващата среща започвам от там ...

Наистина с Жоро уцелихме най добрата част от деня,точно преди да дойде Зимата

RedHawk написа:
А това червеноокото беше ли и космато?- да определим породата
![]()
RedHawk написа: За някой от другите дни / може би събота / - нещо подобно :
Кремиковци - х. Стрелец - р. Елешница - по нея към с. Бакьово - асфалта до разклона за с. Огоя -
някакъв билен път, по който на теория трябва да се стигне обратно на р. Елешница и оттам отново Кремиковци.
Това пак с налучкване особено за билния път, че бая разклонен се вижда.
Това може би с транспорт до Кремиковския манастир.
RedHawk написа:... - р. Елешница - по нея към с. Бакьово - асфалта до разклона за с. Огоя -
някакъв билен път, по който на теория трябва да се стигне обратно на р. Елешница и оттам отново Кремиковци.
...
sailman написа:Светльо, хич не те съветвам да тръгваш по долното течение .......
Друго - катеренето към билото от към разклона за Огоя е яко върло........
RedHawk написа:Отидох, покарах, ...ааа побутах, видях Мургаш отблизо па взех та и си се върнах обратно.
Та установих някои неща :
Vikingonbike написа:Нашогрупци! Христос воскрессе! Бъдете много здрави!
Vikingonbike написа:Нашогрупци! Христос воскрессе! Бъдете много здрави!
borislav написа:Светльо, аз си мисля, че най-добрия вариант е изкачване от Бухово, не най-пряк, но е поврътлив на 100%. Мисля, че си минал по един черен път малко след Елешница, е той излиза в нищото. Качвал съм се от там преди години и някак си излязох на Мерова поляна при паметника.
Обмислям за напред едно спускане от върхфът или от хижата към Елешнишкия манастир. До колкото знам е палава пътечка, която чака да се открие от колоездач.
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта