nofear921 написа:За 1400 това е най-доброто.
Най-доброто е друг път, това че машината е конфигурирана от HWbg, не означава, че са дали всичко от себе си.
Posted via mobile device.
nofear921 написа:За 1400 това е най-доброто.
Antares написа:Клаймъра е Голф двойката на планинското колоездене.
25thframe написа:nofear921 написа:За 1400 това е най-доброто.
Най-доброто е друг път, това че машината е конфигурирана от HWbg, не означава, че са дали всичко от себе си.
Alpina написа:Излагаш се - без фентилатор е това:
Объркал си процесора, паметта, видеото... демек 1200лв...
zax983 написа:Да се разберем! От колела може да не разбирам, но от хардуер смея да твърдя че разбирам достатъчно, макар че заниманията ми са повечко в софтуерна насоченост, теоретична, математика и т.н
Да не говорим че ако махнем това умрялото охлаждане и сменим смотаната кутия излизат около 1100... Това са фактите...
Alpina написа:За който кутията и захранването са компоненти от които може само да се сваля цена - понеже сигрно такива за по 40лв комплекта са супер и всичко над тях е само излишно харчене?
prokalnatiq написа:Стават за сваляне ама друг път, ако не искаш да се запалиш къщата, освен ако не живееш в пожарна.......имам захранване 650w (PSU CM GX 650W APFC) и изкренно ми препоръчаха да си го сменя с 800W или направо с 1000W
Точно така ! Затова и аз съм с UPS !hitar_potter написа:Идеята беше, че едно скапано захранване ако ще и 1000W да е, пак не е по-надеждно от читаво 500W, примерно. Иначе, с/у токови удари, най-доброто решение е UPS..
prokalnatiq написа:Ще дам пример, четвъртък имаше токов удар в нас, и незнайно защо компютърът ми не се изключи. Мониторът и всички ел. уреди в стаята премигнаха, а компютъра си продължи без проблем.
Имам един рутър, един backup router, един apache сървър, които търкалят на машини, които съм сглобил от скрап. К'во, паметник ли да искам? За пояснение, горните са компютърни конфигурации, вървящи на различни дистрота Linux.zax983 написа:Ест. че ще се похваля, че от нищо съм направил нещо !!!
Това как го изчисли? Думата benchmark нещо говори ли ти? Освен по филмите и в интернет докосвал ли си се до качествена машина? За сървъри не говоря, щото се съмнявам да знаеш какво точно значи. За overclock чувал ли си? Пробвал ли си да ръчкаш три remote desktop прозореца, едно putty, два браузъра, Filezilla, StarCraft2 едновременно? Пускал ли си дъно/захранване, на което след година почти постоянен uptime да не ти се налага да му сменяш всичките цъфнали кондензатори? Или викаш, по-лесно е гроздето да е кисело. Жалък си, честно ти казвам.zax983 написа:Просто купувате скъпи боклуци
Това е базирано на колко време опит в търговията с компютърна техника?zax983 написа:Но запомнете, в България няма нито едно PC с адекватна цена
И кои са реалните цени? Тия на женския пазар? Или на битака в Люлин (или където беше мангалския пазар с крадените стоки)?zax983 написа:Нека цените да станат реални и веднага ще си купя нов !!!
zax983 написа:Просто съм твърдо убеден, че няма смисъл от изгъзици, а тук в тази тема някакви хора май даваха луди пари за неща които не им трябват...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта