PowerSlide написа:Питай @Келеша, той го изгуби неговия и му правиха на струг и стана.
bikera76 написа:PowerSlide написа:Питай @Келеша, той го изгуби неговия и му правиха на струг и стана.
Да после ще мисля за болт въпроса ми е може ли да се извади някакси въпросната резба ??!
crossenduro2 написа:bikera76 написа:PowerSlide написа:Питай @Келеша, той го изгуби неговия и му правиха на струг и стана.
Да после ще мисля за болт въпроса ми е може ли да се извади някакси въпросната резба ??!
На мен ми се случи на Rock Shox Tora 318 Solo Air. Значи, ако е било след профилактика, резбата ще е много мазна. Аз просто с нокът, или с 1 тънка отверка го развъртях.
crossenduro2 написа:Ами махаш ботушите и развиваш болта. Ако стърчи, перфектно! Ако не, ще се помъчиш малко със една отверка
bikera76 написа:crossenduro2 написа:Ами махаш ботушите и развиваш болта. Ако стърчи, перфектно! Ако не, ще се помъчиш малко със една отверка
аз след като скъсах болта покарах малко и там кадето е скъсан болта влезе навътре.Обаче от другата страна където е другия болт не влеза навътре колкото и да го мъча
crossenduro2 написа:Нови ботуши струват 210 лв от БАС... Не си струва!
bikera76 написа:crossenduro2 написа:Нови ботуши струват 210 лв от БАС... Не си струва!
офф няма ли шанс нещо 2ра ръка ;X
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта