did написа:Докато си в шок просто си почиваш и не караш, докато станеш "нормален".
за някои това означава "цял живот".
edinmilion написа:Изпари се манията за скорост...
bikerider написа:edinmilion написа:Изпари се манията за скорост...
Дай си време и спокойствие, и не се тревожи. Увереността се връща неминуемо, но трябва да се пазиш докато си отново напълно стабилен, защото понякога човек се мъчи да си докаже нещо след падане и стават още по-големи поразии. Това ми е съвета към теб - забрави за скоростта. Ако държиш да се възстановиш бързо - започни отначало като начинаещ. Така може и да усъвършенстваш някоя техника като бонус. Мисли за инцидента, колкото по-рационално и аналитично се отнасяш толкова по-бързо ще ти мине психическата травма и ще се почувстваш комфортно на скорост.
Що се отнася до манията за скорост - мисля, че това е хубаво. Зависи за каква скорост говорим все пак де, но като цяло карането за кеф е три пъти по-отплащащо се от карането за време (освен по време на състезания, разбира се). Опитай
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Joker_Here написа:Добре де,ми тея ДХ състезателите,как го правят?Визирам едно видео на Сам Хил.Скача от един скок,впоследствие губи контрол и пада на земята с 30-35км/ч по лице.След секунда го виждаш вече изправен тича към байка..
![]()
![]()
![]()
Аз при по сериозно падане ми трябват 1-2 мин да седна отстрани да осъзная какво става,а и следващите 3-4 спускания няма да съм 100% уверен в себе си,а тоя става и тръгва все едно му няма нищо??
Как става това?
reckless написа:добре само аз ли съм луд и като падна ми е смешно(може би като падна по-сериозно ще е другояче )
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 368 госта