s1m3on написа:Вече съм на Благоевградски терен в сряда ще се видим
Инатът какво прави нали, ни дъжд, ни вятър, ни сняг могат да ни спрат

s1m3on написа:Вече съм на Благоевградски терен в сряда ще се видим

Искам да поканя ако има желащи да покараме ВелоКлуб Благоевград Всеки е добре дошъл Ще гледаме и РаЛи
  Искам да поканя ако има желащи да покараме ВелоКлуб Благоевград Всеки е добре дошъл Ще гледаме и РаЛи  Да ме извинят Админите, Предишният пост може да го махнете
 Да ме извинят Админите, Предишният пост може да го махнете  

Сашо написа:През празниците ако на някой му се кара в Пирин да свирка.
 Навит съм
 Навит съм  и си дай телефона на личен
 и си дай телефона на личен 

Даже много добре ! Тоя Вячеслав Стоянов доста пообиколи Черноморския регион и Европа в последно време . Днеска обаче чакам да дойдат у нас за една или две нощувки едно семейство колоездачи от Франция , които също обикалят Европа и сигурно имат много какво да разкажат . Ако някой е заинтересован да се срещне с тях , да си побъбрите - моля , нека ми звънне на моя тилифон набързо , а аз ще стиковам нещата доколкото мога .
  Даже много добре ! Тоя Вячеслав Стоянов доста пообиколи Черноморския регион и Европа в последно време . Днеска обаче чакам да дойдат у нас за една или две нощувки едно семейство колоездачи от Франция , които също обикалят Европа и сигурно имат много какво да разкажат . Ако някой е заинтересован да се срещне с тях , да си побъбрите - моля , нека ми звънне на моя тилифон набързо , а аз ще стиковам нещата доколкото мога .

Искам пакк
 Искам пакк  

И даже с компания
  И даже с компания   

)
 )

После обаче нема отказване , всички гаджета ще гледат намръщени , като им предложиш истински изживявания , а те искат на Сандански на Медите
  После обаче нема отказване , всички гаджета ще гледат намръщени , като им предложиш истински изживявания , а те искат на Сандански на Медите   . Но ! - такъв е живото , дагоева http://www.youtube.com/watch?v=hfyv3jPXZzU
  . Но ! - такъв е живото , дагоева http://www.youtube.com/watch?v=hfyv3jPXZzU

Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта