Забравих да кажа програмата е тотално безплатна

silvertm написа:Не успях да разбера от предишната тема за GPS дали все пак някой е изпробвал eTrex Vista?
badeff написа:...според мен най-добре е да се огледаш за Garmin ETrex или за Garmin Vista 60CSx втора ръка. ETrex е по като за ходене, понеже бутоните са му отстрани и е неудобен на стойка...
tisho написа: Мисля, че е идеален вариант цена/качество/функционалност,
doodko написа:Благодаря ви за мненията! Бях си определил бюджет 200-250лв., но явно сте единодушни, че това няма как да се случи.Мислех си, че освен Garmin има и други, по-икономични варианти, обаче...
Гледах един модел на Holux http://www.holux.com/JCore/en/products/ ... sp?pno=349 , но май не върши работа. По отношение на Legend - има ли функции като изминато разстояние, скорост и т.н.?
tisho написа:Моят дойде от САЩ и до сега никакви проблеми не съм имал. Единствено с кирилизирането на апарата може да имаш малко ядове, но само до толкова, че да се информираш как точно трябва да стане, иначе е възможно. Аз не държа на кирилицата и си карам така. Картите на България ги има и двата варианта, така че няма да имаш проблеми.
subritual написа:Мен пък, теглото и размера на 60-ицата не ме притесняват толкова много,колкото ме дразни бавния му процесор.
Като сложа и от руските карти, независимо дали е показана или не,чакам по 2 секунди да ми смени екрана когато местя стрелката. Предполагам и с Етрекса е подобно положението.
Иначе подкрепям мненията ви.
PtD написа:outfaced написа:e ти ако си мислиш, че има ГПС с процесор способен да размята руските карти
Moeто телефонче може![]()
![]()
outfaced написа:дисплей кат слънце ...
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта