geri написа:Здравейте,
виждам че коментирате обезмаслител Meglio който е много скъп за България.Препоръчвам Ви обезмаслител също италиански CONER на цена 2.89лв с помпа има го в Кауфланд и Карфур.
subritual написа:geri написа:Здравейте,
виждам че коментирате обезмаслител Meglio който е много скъп за България.Препоръчвам Ви обезмаслител също италиански CONER на цена 2.89лв с помпа има го в Кауфланд и Карфур.
А дали е по-качествен?
Защо ни го препоръчвате, заради цената ли?
geri написа:И двата обезмаслителя се произвеждат в Италия и като качество са на едно ниво...
nahi написа:Да попитам.
Този "CONER", неутрализира ли лубрикантите които са на водна основа?
mrdaka написа:Интересно, а става ли за изчистване на омаслен диск/накладки ?
dob111 написа:Тази май наистина рекламира, но поне да разбираше истински от продукта си и приложенията му в колоезденето и да отговори смислено на въпросите на хората.mrdaka написа:Интересно, а става ли за изчистване на омаслен диск/накладки ?
Пълно е с малоумни търговци зад щандовете.
и т.н....
geri написа:Както писах съм го ползвала за филтри на аспиратор,скара и твърди повърхности/плочки/.
nahi написа:Да попитам.
geri написа:...съм го ползвала за филтри на аспиратор,скара и твърди повърхности/плочки/.
veskoz написа:nahi написа:Да попитам.
Аз имам един такъв, но го водят промишлен. Матира боя!
did написа:Баси и тънките сметки за цената на нещо, което се ползва толкова рядко. Дайте сега нищо да не купуваме на дребно, а сами да си правим...
Аз мога да ви направя руска или млечна салата, които ще са по-евтини от купешките, които ви продават готови.
jeep0700 написа:did написа:Баси и тънките сметки за цената на нещо, което се ползва толкова рядко. Дайте сега нищо да не купуваме на дребно, а сами да си правим...
Аз мога да ви направя руска или млечна салата, които ще са по-евтини от купешките, които ви продават готови.
И по-хубава трябва да е
taurus13 написа:Трудно е е днешно време да разбереш, дали цената на един продукт е по-висока, заради по-добрите качества или заради марката и рекламата.
geri написа:Надявам се че това не са болшинството от велосипедистите в България.
виждам че коментирате обезмаслител Meglio който е много скъп за България.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 33 госта