PRObably1 написа:Като слезнах долу ротора беше МНОГО МНОГО МНОГО МНОГО крив(Става въпрос за хубав ротор на по-малко от седмица.Hayes V8 203...
zafirovp написа:Мога да използвам 180мм заден преходник, на 203 мм ротор като сложа повече шайби от v-brake? Болтовете са стандарт 12.9 и влизат изцяло, а спирачката е BB5.
zafirovp написа:Отзад, проблемът е, че хич не ми изглежда здраво. Направо ще ходя да си взема по-малък диск, че този и без това може да ми изкърти ушите.
Evgeni написа:Намери някакви по-дебели и по-дълги шайби.Така, че да ти свършат работа 1-2 от едната страна на мястото между апарата и преходника.
@probably1, наистина не е препоръчително, но ти беше наблъскал от 160 на 203 и то от най-дребните шайби.
crossenduro2 написа:PRObably1 написа:Като слезнах долу ротора беше МНОГО МНОГО МНОГО МНОГО крив(Става въпрос за хубав ротор на по-малко от седмица.Hayes V8 203...
А сега продаваш този диск, като казваш че е в перфектно състояние!!!
zafirovp написа:Мога да използвам 180мм заден преходник, на 203 мм ротор като сложа повече шайби от v-brake? Болтовете са стандарт 12.9 и влизат изцяло, а спирачката е BB5.
PRObably1 написа:Ротора е изправен в Велостраст при Стоян бе тарикат долен.Отново пишеш без да знаеш за какво става въпрос!
Вместо да ми говориш се научи да пишеш
Antares написа:.....че трябва да пърдя където ми падне..
Evgeni написа:Antares написа:.....че трябва да пърдя където ми падне..
![]()
Онтопик:Мога ли да си направя регистрация в Еконт(сирече да мога да пращам неща) като нямам 18, но имам лична карта?
crossenduro2 написа:П.П Не знам кой трябва да се научи да пише..
crossenduro2 написа:zafirovp написа:Отзад, проблемът е, че хич не ми изглежда здраво. Направо ще ходя да си взема по-малък диск, че този и без това може да ми изкърти ушите.
Защото нямаш преходник, ще копуваш нов диск ?
drumboy написа:Evgeni написа:Antares написа:.....че трябва да пърдя където ми падне..
![]()
Онтопик:Мога ли да си направя регистрация в Еконт(сирече да мога да пращам неща) като нямам 18, но имам лична карта?
Можеш принципно дори и без лична карта да имаш.
Важното е да попаднеш на добри хора
PRObably1 написа:Не,това са дъртовете.Ако говориш за скоковете до зеленото игрище.Безплатно е .
vvbiker написа:vvbiker написа:Мнения за тези ръкавици - http://screambikes.eu/bg/protektori-rakavici/6453-rakavici-marzocchi-soulrider.html
Спешно ми е, моля.
Evgeni написа:drumboy написа:Evgeni написа:Antares написа:.....че трябва да пърдя където ми падне..
![]()
Можеш принципно дори и без лична карта да имаш.
Важното е да попаднеш на добри хора
Да бе...днес като ходих попитах.Човека се обади на някъв друг човек и след кратък разговор:"Не можело, понеже нямаш 18 години".Но дори и човекът(от офиса, не този с когото говори) каза, че не вижда логика щом имам лична карта да не мога да се регистрирам.Става дума за Офиса в София, Люлин 9.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта