Да се похваля, че и аз станах кучкар. Жената прибра някакво кученце(бебе). Според мен е изключително голяма гавра, че не може да му се осигури майчино(кучешко мляко) и сърба тук някакво разредено сухо мляко за бебета - понеже сме много много богати, да храним и за куче
Ест. като порасне, ако още е при нас, познайте кой ще го извежда
Иначе е сладурче, но е просто едно глупаво животно, което ще е по-щастливо навън, а не в тази панелна дупка... Всъщност тук възниква въпроса кой е по-глупав, този който иска да тича на воля или този който иска да мизерства в панелката... Евентуално може да му е най-добре на двора в някоя къща. Жената твърди че тогава ще умре от студ, интересно как толкова много помияри не умират? Те не случайно се раждат на пролет, макар че без майка наистина едва ли би оцеляло, но като започне да може да се оправя само, да го държим и след това, не виждам смисъла, не че е по-добре да го върнем на улицата... Усещам че скоро ще започне да ме подяжда... Последното и куче беше немски дог и ядеше 5 пъти повече от мен, ест. само чисто месо

Ако иска да му направя собствена стая, със собствен вход и климатик разбира се. Също ще му наема чистачка и готвачка, както и личен лекар, шофьор, иконом, педикюристка и т.н.