Fox dh.jpg
- (203.86 KiB) 203 пъти
bike.jpg
- (368.64 KiB) 198 пъти
frankopld написа:Темата ти е дооста ... да кажем безсмислена.
Големината на ротора няма особено общо с това как ти изглежда драга или какво щяло да му стои най-красиво.
Второ нито си казал с каква спирачка ще го ползваш тоя ротор,нито какво караш като стил,за бюджет пък няма да коментираме.
И накрая бих си позволил да ти дам един съвет - събирай пари и като начало смени рамката с нещо по-смислено,пък тогава му мисли за ротори и пр.
Evgeni написа:Да събере още 50лв и да си вземе 1 клаймър.Ама първо да потроши тази да се увери, че не става.
Он топик:На тази вилка и 160мм да сложиш, ще се разлуфти.Даже и с в-брейк се разлуфтва.Но щом толкова държиш-160мм ще е най-добре.
П.п За луфтенето говоря от личен опит.
vanko94 написа: download/file.php?id=15878 Искам да попитам каква големина диск ще работи(изглежда) най добре на Моят Драг. ето и снимки вилката е с 150 мм ход.
vla40 написа:Evgeni написа:Да събере още 50лв и да си вземе 1 клаймър.Ама първо да потроши тази да се увери, че не става.
Он топик:На тази вилка и 160мм да сложиш, ще се разлуфти.Даже и с в-брейк се разлуфтва.Но щом толкова държиш-160мм ще е най-добре.
П.п За луфтенето говоря от личен опит.
:offtopic: Ти пък кога си карал FOX
PRObably1 написа::rofl:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Он:Момче карай си сегашните спирачки,вземи си една твърда рамка и се учи!
drumboy написа:frankopld написа:Темата ти е дооста ... да кажем безсмислена.
Големината на ротора няма особено общо с това как ти изглежда драга или какво щяло да му стои най-красиво.
Второ нито си казал с каква спирачка ще го ползваш тоя ротор,нито какво караш като стил,за бюджет пък няма да коментираме.
И накрая бих си позволил да ти дам един съвет - събирай пари и като начало смени рамката с нещо по-смислено,пък тогава му мисли за ротори и пр.
Понеже съм близък с автора ще ти кажа че бюджета му е около 50лв![]()
А за рамките на него никой неможе да му набие в главата че евтина мекица няма
exiteyes написа:70лв тамън ще са ти за една спирачка от пазара търси и купувай. Ако питаш за красота ще ти кажа, че G3 160mm отпред само в отражението във асфалта има вид, но ако наистина искаш спирачка BB5 160mm G3 това купих аз и останах доволен до облаците като за първа дискова
Fanatico написа:@vla40, @PRObably1, ако не можете да познаете, че вилката е XCR, не знам как въобще имате смелост да давате съвети на хората..
Evgeni спами колкото вас на всякъде, но поне не е чак толкова некъдърен!
Evgeni написа:Абе не е баш 70лв, ама айде.
Онтопик: @автора, щом искаш от 180мм нагоре, си вземи 180мм, но НЕ повече.Ама то к'во ли ти приказваме тук.Казахме ти 160мм, ти НЕЕЕЕ 180 и нагоре!!Вземи си 180мм, ама после да не кажеш:Вилка до 70лв.
vanko94 написа:PRObably1 написа::rofl:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Он:Момче карай си сегашните спирачки,вземи си една твърда рамка и се учи!
Аман от разбирачи аз ако исках твърда рама до сега да си бях взел стига сте ми препоръчвали само климбър или нещо от сорта Не харесвам твърдаците.
PRObably1 написа:Fanatico написа:@vla40, @PRObably1, ако не можете да познаете, че вилката е XCR, не знам как въобще имате смелост да давате съвети на хората..
Разбрах за XCR-a,изсмях се защото vla40 я взе за фокс
Не слагай повече от 160 на тази вилка.Но ако пак ще кажеш "Аман от разбирачи" сложи 203 и ще е най-добре.Btw казваме ти кой ще е най-добрия избор за рамка.Не виждам смисъл да дадеш 70лв за диск при положение,че колелото ти е толкова
zafirovp написа:Автора, има ротори по 220 мм. Един такъв ще заспи, на ''Fox-a''. Тамън след второто спиране не вилката, ами направо челото ще изкърти и в крайна сметка пак ще стигнеш до Climbera.
PS: Никой не харесва твърдаци, но рано или късно всеки начинаещ разбира, че друг евтин начин няма.
vanko94 написа:PRObably1 написа:Fanatico написа:@vla40, @PRObably1, ако не можете да познаете, че вилката е XCR, не знам как въобще имате смелост да давате съвети на хората..
Разбрах за XCR-a,изсмях се защото vla40 я взе за фокс
Не слагай повече от 160 на тази вилка.Но ако пак ще кажеш "Аман от разбирачи" сложи 203 и ще е най-добре.Btw казваме ти кой ще е най-добрия избор за рамка.Не виждам смисъл да дадеш 70лв за диск при положение,че колелото ти е толкова
Колелото ми не е 70 лева бе лапе стига с темата аз пуснах тази тема само да разбера какво ще седи най добре и ще спира най добре вие го обърнахте в романи. айде.
vanko94 написа:zafirovp написа:Автора, има ротори по 220 мм. Един такъв ще заспи, на ''Fox-a''. Тамън след второто спиране не вилката, ами направо челото ще изкърти и в крайна сметка пак ще стигнеш до Climbera.
PS: Никой не харесва твърдаци, но рано или късно всеки начинаещ разбира, че друг евтин начин няма.
Това че е сложен стикер на фокс не значи че е фокс -.- аман,аман
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта