Много глупав тоя телефон.......пффф Нокия....искам си Сони Ериксончето......

teoedosi написа: ...
veskoz написа:Най-красивата и най-мощната(не броим Stratos) (за тази не знам), пък и неколкократен световен шампион. Браво, честито.
EVO=?
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
CTaHu написа:Абе к'во става ... всички ли в тоя форум сме с Razer PC периферия ???
Всеки ден някой си взима LycosaВижте предния ми коментар в темата. Моята клавиатура е пак с подсветка (синя) и е скромните 29 лв., а не 160 като Lycosa-та ...
Който има мераци за такива клавиатури го съветвам да не се ръси много и да мине на икономичния вариант. Има 1 година гаранци A4tech са стабилна марка и нема такава "прИмоСия". Взимал съм я от магазина на Reset Computers.
r0bz0mbie написа:CTaHu написа:Абе к'во става ... всички ли в тоя форум сме с Razer PC периферия ???
Всеки ден някой си взима LycosaВижте предния ми коментар в темата. Моята клавиатура е пак с подсветка (синя) и е скромните 29 лв., а не 160 като Lycosa-та ...
Който има мераци за такива клавиатури го съветвам да не се ръси много и да мине на икономичния вариант. Има 1 година гаранци A4tech са стабилна марка и нема такава "прИмоСия". Взимал съм я от магазина на Reset Computers.
Човек Razer-a си е Razer.. Няма кво да кажа повече
Joker_Here написа:r0bz0mbie написа:CTaHu написа:Абе к'во става ... всички ли в тоя форум сме с Razer PC периферия ???
Човек Razer-a си е Razer.. Няма кво да кажа повече
Рейзър си е рейзър.. глупости на търкалета.. Супер прехвалена марка,със супер скъпи продукти.
Logitech е много по добра марка според мен.
teoedosi написа:пък моя гараж ,се сдоби с ето тази легенда във WRC- "The Queen"![]()
![]()
![]()
EmZo написа:HepBeH_XaMcTep написа:http://rediscoveredsight.files.wordpres ... rf-602.jpg
+ 1![]()
![]()
![]()
http://store.picbg.net/pubpic/80/F4/584 ... aa80f4.jpg
DonDanito написа: Husqvarna
gesh0898 написа:DonDanito написа: Husqvarna
Това как се чете?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта