[quote="jokata"]
[quote="bikerider"]
... поех сервиза и профилактиката на вилките.
[/quote]
БРАВОС

:8D::^:!
И дано не се налага да ползваме услугите ти прекалено често (ако разбираш какво искам да кажа, въпреки че не съм сигурен дали е уместно).
[quote]
правя го най-вече защото се дразня, че няма читав сервиз за Marzocchi тук[/quote]
И още веднъж БРАВОС! А аз мислех, че идеалистите са като динозаврите...
Аз знам, че нищо не знам...
[/quote]
Естествено! На никого не пожелавам да идва за ремонт! Най-вече сме се прицелили в профилактиката - лично аз съм с впечатление, че малко хора знаят колко супер може да им работи вилката ако я настроят съвсем фино и маслото се сменя редовно.
Апропо, относно резервните части - няма да складираме такива засега по разбираеми причини. По нататък може и да стане така, но засега ще изписваме единични бройки само при нужда.
Относно идеализма - е аз не съм чак такъв идеалист

, но такъв сервиз просто е задължителен според мен. Просто е глупаво и яко тъпо да си купиш хубава вилка и тя да се изхаби за 1-2 години заради липса на сервиз, когато тя може да изтрае 5 пъти по толкова при редовна профилактика. Далеч съм от мисълта, че профилактиката на вилките е нещо супер сложно и специално - не, искаме да спестим на хората ровене по интернет, търсене на масла, купуване на инструменти, цапане с масло и най-вече [b]да ги предпазим от неволни грешки водещи до повреда или лоша работа на вилката[/b]. Нямаш представа колко хора сме чували да се оплакват, че не им работят вилките както те искат, а ги е страх да ги отворят. Всичко е въпрос на настройка на вилката според човека...
Вярвам, че никой няма да седне да разучава чалъми за настройка, когато може да дойде при нас и да си вземе вилката прясно-прясно освежена и работеща като нова срещу нищожна сума в сравнение с цената на самата вилка.
Сигурен съм, че който дойде при нас, няма да съжалява. Най-малкото защото ние стоим зад това което правим и искаме хората, които ще идват при нас да си отиват щастливи, когато не са и подозирали какво може да се направи с вилката им. Освен това поемаме пълна отговорност за всичко което правим с вилките на хората - от нас няма да чуете реплики от рода на "ами оправяй се, нямам време", или "ама то е трудно, не ми се занимава", или "ама ти не си направил както ти казах - проблема си е твой" и подобни глупости на които сме се наслушали до насита от разни пишман механици...
А btw, това за динозаврите го приемам като комплимент

:8D:
Do, or do not - there's no try...