PRObably1 написа:Здравейте,преди няколко дена си счупих екрана на фотото.Апарата е Sony 10.1mp ако се наложи ще се поразровя в нета за модел..Та въпроса ми е къде мога да заведа фотото да ми сменят целия дисплей?И дали ще се вместя с 100-тина лева?Може да снима,нищо му няма,но като го включа не се вижда нищо и не мога да си настроя режимите и тн..
fffdt написа:Как се нарича мъжката калинка ?
Накладки за дискови спирачки, съвместими с Avid Juicy серията. Материал: Semi metalic
azze написа:fffdt написа:Как се нарича мъжката калинка ?
Калиноебец,Гугъл ми го говори.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
PRObably1 написа:Да,но ще се кара на Ram Freeridе(временно) и много ли ще се преебе геометрията?
Antares написа:Като официален представител на Зверомания мога официално да заявя, че С1 про ще плъзне като мухъл по магазините още от Гергьовден и ще струва две агнета или петнайсет покемона или трийсе бакугана. От финансово-счетоводния отдел на фирмата все още не са сметнали цената му в Magic the Gathering карти, в джамини или играчки от Киндер Сюрприз.
agent_Jekov написа:Къде са потребители от близкото минало като mih, Windstream, uha_rampage, klmn, kagami, velco, Quiz, RaveUnit, hlebarka, chiMol, El Camino?
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
agent_Jekov написа:Ти да не си някой от тях, бре, Даниелчо? Ако ДА, кой точно?
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
vvbiker написа:vvbiker написа:vvbiker написа:Мнения за тези ръкавици - http://screambikes.eu/bg/protektori-rakavici/6453-rakavici-marzocchi-soulrider.html
Спешно ми е, моля.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта