wawel написа:Zax983
сега ми стана ясно. От остроумния Закс е останала само по-лошата и разочарована версия.Не чакай никой да ти помогне. Бил съм в подобна ситуация години назад. Няма начин да изплуваш с гадже, куче, други желания...... Относно обирите - гадна локация, приятел. Циганите те обират и ще го правят само защото не си от тях и си им под ръка. Мен пък ме псуват и пребиват по междуселските пътища - щото не съм от тях и имам наглостта да мина през селото им с колелото. Единствения начин да се махнеш от твоя капан е да си прегризеш крака. Моя начин за измъкване беше един шосеен велосипед и ранадоньорското движение. Твоя начин незнам какъв ще бъде. Успех, все пак.
zax983 написа:Както се казва "като нямам нищо в главата, поне да си развивам тялото".
did написа:Моля някой да ми преразкаже горния пост с 3 изречения!
zax983 написа: Всъщност дори май имам някаква алергия към бензин, като малък направо повръщах от миризмата му, сега по-скоро само ми е неприятна...
zax983 написа:Старост-нерадост... По-лошото е че има да се мъча още най-малко 2, но по-скоро 3, та чак до 4 пъти по толкова...
agent_Jekov написа:Като споменах "гражданско общество" имах предвид и солидарността, която е част от него, но у нас я няма никаква. Доказвате го и тук, в този форум. За съжаление. Не защитавам zax983, констатирам какво виждам.
Univer welo написа:дълго и упорито се е работило в милото ни ОТЕЧЕСТВО, да се ликвидират тотално и най-малките опити и наченки за създаване на гражданско общество.
fall_out написа:@vpravov - Гражданско общество не означава нито естествен подбор, нито комунизъм.
taurus13 написа:Тази тема е опасна - тя е пусната от самия дявол, за да разедини байк обществото...
fall_out написа:гражданското общество не означава да си даваш "гъза" ако не си силен
vpravov написа:Прочети ми "едит-а".fall_out написа:гражданското общество не означава да си даваш "гъза" ако не си силен
А да си го продаваш(дали гъза, дали труда)?
За съжаление съм зает в момента и настоящото ми гадже е доста консервативна, не искала да ме дели с друга. А аз пък съм достатъчно глупав за да съм честен и да се лишавам в нейна полза, макар да съм сигурен че с две широки рамене от моя страна, няма да има проблем с до 2 жени, вече 3-та би ми била малко в повече... Всъщност като сексуална мощ няма проблем и повече, но "гадже" е доста по обвързващо... Ако се разбират жените проблем, тъкмо се зарадваш че почнали да се разбират и се оказва че това е още по-голям проблемTheAnimal написа:zax983 ще ми станеш ли гадже?
zax983 написа:Всяка работа е проституция, а какво си си дал - гъза или друго - все си се продал, пак си на час... Разликата е само че при проституцията работиш за адекватно заплащане, а все по-рядко има работа позволяваща без да си даваш и гъза, да работиш за повече от някакви жълти стотинки.
zax983 написа: А в същото време нещо не ми пуска напоследък, така че започвам да се замислям![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта