StanY написа:Може ли да се направи ХЦР да връща по-бързо? Питам, защото искам вилката връща бавно и не мога да дигна предницата за бъни хоп или каквото и да е свързано с дигане на предницата, а няма настройка за рибаунд-а.![]()
![]()
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
StanY написа:StanY написа:Може ли да се направи ХЦР да връща по-бързо? Питам, защото искам вилката връща бавно и не мога да дигна предницата за бъни хоп или каквото и да е свързано с дигане на предницата, а няма настройка за рибаунд-а.![]()
![]()
Harka написа:Ти какво, правиш списък с хора за убиване ли?
няма интрига тука
deni032299 написа:Колко ход има marzocchi super monster ?
waffleS написа:
gesh0898 написа:
agent_Jekov написа:Да, радвай се, че не си в него. За сега.
Не търся интрига, интересно ми е. Кажи ми тогава, кой от тези изброените от мен, в какво се е преобразувал сега?
Harka написа:Ами, kagami и hlebarka пишат чат-пат (макар и доста рядко). Останалите изброени просто не пишат вече. На мен поне не ми е известно да са се "преобразували" в нещо...
agent_Jekov написа:Къде са потребители от близкото минало като mih, Windstream, uha_rampage, klmn, kagami, velco, Quiz, RaveUnit, hlebarka, chiMol, El Camino?
vvbiker написа:Мнения за тези грипове ?
vvbiker написа:Мнения за тези грипове ?
mrdaka написа:Става ли shimano xt rear derailleur 773 (10 скорости) за команда shimano с 9 скорости ?
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
vlakadjiqta написа:По колко съчми трябва да сложа на задната капла в лагера от едната страна ?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта