maxvolume написа:Ей.. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
lorda1 написа:Ще ти я смени.На братовчеда му я смениха.
lorda1 написа:Има начин, ама има опасност да ти се разглоби вилката докато караш.По-добре да не го споделям.
въпреки, че мой приятел кара така
d1am0nd написа:А, интересувам се от вилката SF11-XCR LOD 26" виждам, че и в по-предишни страници се задават въпроси за нея, та как мислите за лек DH дали става, и дали има нещо по-читаво в този ценови диапазон до ~170лв.
cr0ssfire написа:Имам проблем с Duro dj d 100 mm . Като я натисна и след излизането на стеншъните от ботушите се чува адски гаден шум, като здрава удряне с чук. Искам и да кажа,че двете пластмасови тапички, които ми стоят на двата края на пружина са заменени с метални джаджи поради счупване... Дали е от това проблемът ... ???
Evgeni написа:Много е възможно при последна профилактика да не си стегнал болта на рибаунда като хората.Имах такъв проблем.Имаш чувството, че нещо се чупи.
@Childrenofchaos, написано е,че се чува при "разгъване", не "Сгъване".Няма как да набие bottom out при разгъване
ChildrenOfChaos написа:d1am0nd написа:А, интересувам се от вилката SF11-XCR LOD 26" виждам, че и в по-предишни страници се задават въпроси за нея, та как мислите за лек DH дали става, и дали има нещо по-читаво в този ценови диапазон до ~170лв.
DH, брей???? И за лек DH не става. Тя не, че не става просто не е хубаво да се тормози по този начин. Ако искаш нещо за DH, било то лек, гледаш, чакаш, и като излезе нещо хубаво вземаш. А относно вилка в този диапазон, отдели още 50 лева и си вземи DNM Volcano. Като за начало е добра вилка. Но на каква рамка ще я слагаш?
d1am0nd написа:ChildrenOfChaos написа:d1am0nd написа:А, интересувам се от вилката SF11-XCR LOD 26" виждам, че и в по-предишни страници се задават въпроси за нея, та как мислите за лек DH дали става, и дали има нещо по-читаво в този ценови диапазон до ~170лв.
DH, брей???? И за лек DH не става. Тя не, че не става просто не е хубаво да се тормози по този начин. Ако искаш нещо за DH, било то лек, гледаш, чакаш, и като излезе нещо хубаво вземаш. А относно вилка в този диапазон, отдели още 50 лева и си вземи DNM Volcano. Като за начало е добра вилка. Но на каква рамка ще я слагаш?
Ще я слагам или на Climber или на HT2/3 както дойде.... Та викаш не става тая вилка за такъв тип каране...
ChildrenOfChaos написа:бла-бла дурото няма маслено смекчаване....бла-бла
Evgeni написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бла бла аз съм голям тъпанар бла бла.
![]()
![]()