Съвместимост с рамка RAM DHX 2010 ?

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Съвместимост с рамка RAM DHX 2010 ?

Мнениеот Animus » Вто Май 03, 2011 7:22 pm

Здравейте, в скоро време възнамерявам да се сдобия с някакъв среден клас велосипед за Down Hill, и така от някакво време насам преглеждам цените и горе-долу се опитвам да намеря нещо максимално изгодно за бюджета ми. Та въпроса ми е, точно относно този модел на рамката (за вилките и амортисьорите ми е ясно, това е по-лесна за намиране информация, но) не мога да открия някъде за колчетата за седалки и скоби дали има някакви модели, който са несъвместими с тази рамка или създават проблеми при по-дългократното използване, както и ако някой може да ми препоръча модели за колче за седалка удобно за спускания ще му бъда благодарен.

P.S. - Висок съм 180 ако това има някакво значение.
Animus

Рейтинг: 1220

Re: Съвместимост с рамка RAM DHX 2010 ?

Мнениеот joker_brand » Сря Май 04, 2011 5:36 pm

Още не си направил грешката - не си купувай Dhx ! Като цяло и RAM не е най-удачното, но понякога финансите са ограничени ! Пусни си нова тема, кажи с колко пари разполагаш, какво и къде ще караш предимно и ще ти се направи адекватна сглобка за съответните пари :agree:
Аватар
joker_brand

Рейтинг: 1996

Мнениеот to4ka » Сря Май 04, 2011 5:44 pm

Да, подкрепям горното мнение. Ако не се лъжа дори joker_brand продава Astrix Havoc рамка, в този бюджет ти е, рамката е втора ръка но ако прочетеш малко отзиви за нея, ще видиш че няма да съжеляваш нито за миг.
to4ka

Рейтинг: 1197

Мнениеот dEcLiNe » Сря Май 04, 2011 6:31 pm

to4ka написа:Да, подкрепям горното мнение. Ако не се лъжа дори joker_brand продава Astrix Havoc рамка, в този бюджет ти е, рамката е втора ръка но ако прочетеш малко отзиви за нея, ще видиш че няма да съжеляваш нито за миг.

:agree:
Не си купувай рам! :shake:
Аватар
dEcLiNe

Рейтинг: 1912

Мнениеот Joker_Here » Сря Май 04, 2011 10:35 pm

С колко пари разполагаш за рамка?
I'm riding Specialized Big Hit FSR 2 2010.
Аватар
Joker_Here

Рейтинг: 1208

Мнениеот Animus » Съб Май 07, 2011 11:39 pm

Да честно казано Havoc-a ми харесва доста, но се насочих първоначално към RAM, защото това е нещо, което ми се виждаше лесно за намиране и предполагам и за подръжка от към части и подобни. Още не съм си купил рамката, но все пак точно за това и писах тука, да чуя мнението на хората, които са имали опит с нея. Все пак, някой който я е карал, без значение негова или просто покрай приятел може ли да ми каже там недостатъците, поради който не е разумно да си взимам такава или може би и нещо позитивно за самата рамка.
Animus

Рейтинг: 1220

Мнениеот BurNiNg_IcE » Нед Май 08, 2011 6:15 am

Animus написа:Да честно казано Havoc-a ми харесва доста, но се насочих първоначално към RAM, защото това е нещо, което ми се виждаше лесно за намиране и предполагам и за подръжка от към части и подобни. Още не съм си купил рамката, но все пак точно за това и писах тука, да чуя мнението на хората, които са имали опит с нея. Все пак, някой който я е карал, без значение негова или просто покрай приятел може ли да ми каже там недостатъците, поради който не е разумно да си взимам такава или може би и нещо позитивно за самата рамка.

Не си взимай Рам, вземи Havoc-a и ти обещам, че няма да имаш проблеми от страна на здравината на рамката доживот.
Рам недостатъци:
1во Рам е.
2ро Пука се
3то Тежи
4то Всъщност не е Рам, а е Астро
5то Астро са направили рамката от по мек алуминий => се пука по-лесно от другите подобни рамки направени от тази фирма
6то Карал съм DH, не DHX, но като цяло са идентични.

Успех с избора! :beer:
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС!
Mоля, да ми пишат само наистина заинтересовани хора!
Линк към по-големите внесени части до момента.
Аватар
BurNiNg_IcE

Рейтинг: 2000

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд