kriisoo написа:Ее глупости ще си намериш един ротор и един преходник. В БАС в момента рамката е 250 лв. Просто това си е уникална цена.
daf4ov написа:4130-ката се оказа доста прилична рамка.И очудващо здраво.Идеална стрийт рамка според мойте впечатления.Но тук не говорим за това...
Направих опити да сложа боксер на една такава и да покарам малко...надмина очакванията ми.Не се дигна средното до небесата,челния ъгъл беше доста приятен.И все пак след известно каране,забелязах че боксера беше доста дигнат,и си мисля че ако беше малко по-нисък щеше да е още по-приятно.
Приятно впечатлен бях.
Като минус в допълнение на горното мнение,мога да кажа че е теглото.Ама и това е много относотително,нормално е като се опитваш да направиш леко колело,всичко да ти се вижда по-тежко
Челната тръба е къса,което е предимство ако слагаш вилка с по-къс стержен.
И най-накрая след дълга експлоатация,но със 100мм вилка стрийт изпълнения,няма никакви проблеми.
Трудно може да се счупи
boomber написа:kriisoo написа:Ее глупости ще си намериш един ротор и един преходник. В БАС в момента рамката е 250 лв. Просто това си е уникална цена.
Можеш ли да ми дадеш линк на сайта или да кажеш къде се намира магазина, че не съм от София

kriisoo написа:boomber написа:kriisoo написа:Ее глупости ще си намериш един ротор и един преходник. В БАС в момента рамката е 250 лв. Просто това си е уникална цена.
Можеш ли да ми дадеш линк на сайта или да кажеш къде се намира магазина, че не съм от София
Ето ти сай, но в сайта им е 299 лв. - http://www.ridespot.net/productdetails. ... ctID=11938
Онзи ден ходих и я имаше, но може би само синята беше 250 лв... нз .. Отиди и питай. Иначе магазина е на 5 минути от НДК.
На червената точка
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта