А: Какво е лек фриирайд?
Б: Без големи скокове/дропове.
А: Какво е големи скокове?
Б: Над 7-8 фута (демек 2.1-2.4 м)
А: Значи не трябва да си взимам шини за лек фрирайд, мерси.
dEcLiNe написа:Няма такова нещо като лек freeride.
fall_out написа:За мен лекия фрийрайд е да си способен да се качиш на собствен ход до дадена точка, след което за спускането да не ти е нужна пътека (което не изключва карането по такава), а да можеш да отпрашиш директно през гората. Колкото до дроповете - незнам.

Горе-долу си прав, като това на което ти казваш "баш фрийрайд" е extreme freeride.konopr написа:...баш фриирайда си е скокове по над 2 метра, или като тези на филмите на red bull, а всички по-леко е лек фрирайд поне аз така го разбирам за сегаdEcLiNe написа:Няма такова нещо като лек freeride.
taurus13 написа: В общия случай байка за ФР, трябва да е по-лек от стандартна ДХ машина и да позволява придвижване на самоход по терена.
TENDER написа:Горе-долу си прав, като това на което ти казваш "баш фрийрайд" е extreme freeride.konopr написа:...баш фриирайда си е скокове по над 2 метра, или като тези на филмите на red bull, а всички по-леко е лек фрирайд поне аз така го разбирам за сегаdEcLiNe написа:Няма такова нещо като лек freeride.
bozidar написа: Освен това тук в България фрийраийда се възприема по различен начин. Когато се използва тази дума тук, се има в предвид по- лека дисциплина от спускането. В Европа се възприема по различен начин

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта