kulkata написа:vvbiker написа:Препоръчайте ми предна вътрешна гума размер : 26x1.75/2.125 Бюджета ми е докъм 20 лева..![]()
![]()
Ако не ти пречи,че е по-тежка -> CST с "боза" - 10.50лв.
Може ли линк ?

kulkata написа:vvbiker написа:Препоръчайте ми предна вътрешна гума размер : 26x1.75/2.125 Бюджета ми е докъм 20 лева..![]()
![]()
vvbiker написа:kulkata написа:vvbiker написа:Препоръчайте ми предна вътрешна гума размер : 26x1.75/2.125 Бюджета ми е докъм 20 лева..![]()
![]()
Може ли линк ?
sensation_blue написа:Един от серия тъпи:
Нормално ли е уж добре настроена ББ7 с G2 диск - предна 160мм, почти нова, при силен вятър или високи скорости (което май е едно и също) да започва да звънти сякаш се удря някъде (може би в накладките), като иначе на нормален ход не опира изобщо?
joropc написа:sensation_blue написа:Един от серия тъпи:
Нормално ли е уж добре настроена ББ7 с G2 диск - предна 160мм, почти нова, при силен вятър или високи скорости (което май е едно и също) да започва да звънти сякаш се удря някъде (може би в накладките), като иначе на нормален ход не опира изобщо?
Да, нормално е.Ако сложиш по-голям ротор, ще "звънти" още повече.То си зависи от вилката, де...
obelix написа:joropc написа:sensation_blue написа:Един от серия тъпи:
Да, нормално е.Ако сложиш по-голям ротор, ще "звънти" още повече.То си зависи от вилката, де...
Ъъъ, как точно е нормално? Ако диска не опира, примерно при нормален ход, значи не опира. Освен ако не караш с толкова хлабав QR, че главината да играе както си иска в ушите на вилката, не виждам как ще стане този ефект.
obelix написа:joropc написа:sensation_blue написа:Един от серия тъпи:
Ъъъ, как точно е нормално? Ако диска не опира, примерно при нормален ход, значи не опира. Освен ако не караш с толкова хлабав QR, че главината да играе както си иска в ушите на вилката, не виждам как ще стане този ефект.
ХиНкоВв ;] написа:Светнаха ме, че ако искам от задна да направя предна една Хидравлика... Трябва да скъся маркуча и да сложа нови бурета... От каде мога да си взема Бурета и колко пари са и дали е задължителна смяната на буретата...
walkmaner написа:Здравейте, интересува ме кой Sr Suntour RUX беше с отворена маслена баня S или E.
fenoryl написа:Я да видим дали ако тук си задавам въпроса, ще получа още минусчета!?
ХиНкоВв ;] написа:Светнаха ме, че ако искам от задна да направя предна една Хидравлика... Трябва да скъся маркуча и да сложа нови бурета... От каде мога да си взема Бурета и колко пари са и дали е задължителна смяната на буретата...
Бурета?
PtD написа:fenoryl написа:Я да видим дали ако тук си задавам въпроса, ще получа още минусчета!?
Бурета?
http://www.google.bg/search?q=brake+hos ... 80&bih=649
bio написа:walkmaner написа:Здравейте, интересува ме кой Sr Suntour RUX беше с отворена маслена баня S или E.
и трите, синко, и трите ... са отворена маслена баня. (това според сайта на suntour)
fenoryl написа:Благодаря.
А тези пръстени нямат ли си по техническо наименование?
walkmaner написа:какви три те са два S и Eщото единия е с отворена маслена баня,а другия с маслен патрон
мене ме интересува кой е с отворената маслена баня
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 350 госта