Сашо написа:Без сняг и баба знае да се качи на Тумба. Но ние ще го направим не защото е лесно, а защото е трудно.
Пък ако хептен не може, карането ще стане повече международно, отколкото планинско. Чух, че по македонската част на Беласица има западнали помашки села. Искам да проверя дали там са останали девствени и работливи помакини, желаещи запознанство с граждани на ЕС.

ами не може, трябва малко адреналин в кръвта иначе не е интересно ми се струва
  ами не може, трябва малко адреналин в кръвта иначе не е интересно ми се струва   ако не съм прав поправете ме
  ако не съм прав поправете ме  

Сашо написа:Ако щете вярвайте, ама до сега вечерях с две моми от Струмица. Увериха ме, че зимата е била суха, сега е много жега там и грам сняг не е останал на Беласица. Дадоха ми и хубави карти на македонската част на Беласица, района на Струмица и на Дойранското езеро и брошурки със забележителности. Значи събота и неделя съм там. Май пак сам.

Македонка преди по-малко от два саати шминка от дома не излегува , па што останува точак да вози
  Македонка преди по-малко от два саати шминка от дома не излегува , па што останува точак да вози   Одете смело , па дано не ви онодат македонските гранични полицайци . И да ви онодат - нема да си кажвате , да не ви излезне лошо име
  Одете смело , па дано не ви онодат македонските гранични полицайци . И да ви онодат - нема да си кажвате , да не ви излезне лошо име 

иначе всички сте добре дошли.
  иначе всички сте добре дошли.    

колко повече толко по забавно
 колко повече толко по забавно   

kvelikov написа:Момчета, с най-добри чувства, но наистина не ви разбирам.
Имате уникални условия за МТБ, целогодишно проходими пътеки, изключително благоприятен климат...
... и на целия този фон ... въртите шосе...

Имаше идея тази седмица да видим какво представлява езерото Керкини на река Струма в Гърция, обаче поради липса на ентусиасти и обещания за 30 градусови температури решихме да отскочим до хижа Македония, вместо това.
 Имаше идея тази седмица да видим какво представлява езерото Керкини на река Струма в Гърция, обаче поради липса на ентусиасти и обещания за 30 градусови температури решихме да отскочим до хижа Македония, вместо това.

ееее Бистрица си е класика!!!
  ееее Бистрица си е класика!!! 

Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 27 госта