Skittleslolz написа:Писна ми да гледам "Продавам / Заменям iPod touch 3G 64gb " във всяко разпределение на Пазар, ъп-вано по 2-3 пъти.
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
BurNiNg_IcE написа:Mисля че и състезанието в Троян замина...
Фактура No: 0225555153
Обща стойност на фактурата 102.16 лв.
Фактура No: 0221748252
Обща стойност на фактурата 72.54 лв.
Фактура No: 0219209026
Обща стойност на фактурата 67.68 лв.
Oбща дължима стойност: 242,38 лв.![]()
![]()
![]()
Е тва е като имаш лимит от 20лв. на месец да правиш сметка по 100лв...абе Мтел кво да ви кажа..
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
StanY написа:Вчера си паднах на гърба... оказа се, че е само натъртен, но в началото дишах много трудно... Днес ме боли по-малко, но все пак като се движа ме боли...![]()
msniki написа:2-ро провалено каране за последните 3 дена заради спукани гуми......![]()
mntcrazydh написа:msniki написа:2-ро провалено каране за последните 3 дена заради спукани гуми......![]()
Тц, колега к`ви ги правиш тия гуми ?!![]()
Едит: И аз имах преди време такъв проблем. Оказа се, че на едно место ми е бил скъсан бандажа на каплата...Провери го !
azze написа:Нямам никакъв апетит,отслабвам и не съм правил никакви упражнения от поне 10 дена.Сега лягам от утре ще пробвам да си създам/възстановя режима.
_SoRa_ написа:azze написа:Нямам никакъв апетит,отслабвам и не съм правил никакви упражнения от поне 10 дена.Сега лягам от утре ще пробвам да си създам/възстановя режима.
Ако искаш мога да ти дам от моя. Имам апетит за трима
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта