Предлагам да направим едно лекичко каране на остров Тасос ...

Не съм определил точна дата, защото времето е променливо.(Няма смисъл да отидем и да ни вали дъжд). Има няколко почивни дни, две съботи и недели ... да кажем:
>> от 20 до 22
>> от 27 до 29
>> или ако се сливат дните нещо покрай 24.05.2011
Казвам предварително дните за да може всеки да си направи сметката за времето.
Идеята ми е следната:
1. Ден-1 >> Пътуване до остров Тасос. Намираме къде да спим и настаняване, да кажем в Потос.(Ако някой има идея и вече е резервирал .. ще ни е от полза. Аз съм ходил с колата, но бяхме само двама и това не бе проблем да се намери за спане). Хапване, почивка, сън. Идеята ми е в Потос, за да може на другия ден да започнем лекичко с изкачването по пътя и накрая да ни остане, по-полегатата част от трасето.
2. Ден-2 >> Ставане рано сутринта ... е

Трасето: половината е качване малко слизане после пак малко качване после пак малко слизане ... и така 50 км не е кой знае колко денивилацията, това е в високата част на острова. от другата страна остават 50 км по полегато трасе.
Вечеря

3. Ден-3 >> Ставане от сън ..., каквото сме се разбрали от предишния ден ... пътуване към България.

- Транспорт до там. Всеки с каквото си намери или ако някой има познат нещо от рода на автобус или голям бус .. според зависи колко народ се съберем. Всичко зависи с какво ще се пътува от там се формира и цената. Другото е ферибота. Не знам дали все още има тази разлика в цените от Кавала или от Керамоти. Аз лично тогава ползвах ферибота от Керамоти ... бе по-евтин и по-малко време се пътува. Някой ако има актуални цени моля споделете. По мои спомени за колата беше 22 евро, а за човек по 5 - 7 евро ако не се лъжа в посока.
- Спане - аз лично тогава спах на 20 евро на вечер. Както казах ако някой има идея да резервираме предварително, моля да се включи с идея.
- Ядене - според зависи, кой колко яде и какво яде